reklama
bobofrucik
Aktywna w BB
M@gda
Moderatorka
SUUUUUPER!!!Juuuupi))) widzieliśmy Serduszko, bije jak dzwon , 170 na minute❤❤❤ nasze szczęście ma 1,55cm termin na 8 grudnia poza tym , od dzis juz mam zaczac dietę cukrzycowa, bedzie cieżko ale mus to mus.
Angella210
Fanka BB :)
Gratuluje Super. Mam nadzieje,że jutro też ujrzę taki widokJuuuupi))) widzieliśmy Serduszko, bije jak dzwon , 170 na minute❤❤❤ nasze szczęście ma 1,55cm termin na 8 grudnia poza tym , od dzis juz mam zaczac dietę cukrzycowa, bedzie cieżko ale mus to mus.
CudownieJuuuupi))) widzieliśmy Serduszko, bije jak dzwon , 170 na minute❤❤❤ nasze szczęście ma 1,55cm termin na 8 grudnia poza tym , od dzis juz mam zaczac dietę cukrzycowa, bedzie cieżko ale mus to mus.
Nie boicie się MC donaldów? Ja dzisiaj przechodziłam obok i nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wejść tak mnie zapach przyciągną, ale okazało się, że karty płatniczej nie wzielam z domu. Może na moje szczęścieMój juz jedzie do domu [emoji7]
Super, gratulacje, jak ja bym chciała jutro taki widok miećJuuuupi))) widzieliśmy Serduszko, bije jak dzwon , 170 na minute❤❤❤ nasze szczęście ma 1,55cm termin na 8 grudnia poza tym , od dzis juz mam zaczac dietę cukrzycowa, bedzie cieżko ale mus to mus.
Może coś jej na wyjeździe nie wyszło. Głupia krowa! A nie możesz iść całkowicie na zwolnienie?Jestem taka wściekła, wróciła moja szefowa do Polski, wściekła że jestem na zwolnieniu. Jakim prawem jestem chora. Więc wiem, że atmosfera tam będzie zła i nie chce wracać, muszę przedłużyć zwolnienie bo będę kłębkiem nerwów. Wyrzuty dlaczego mało utargu (a mało nie było). Jakieś chore pretensje.
M@gda
Moderatorka
Wiecie dlaczego tak nam się MC chce?? I dlaczego po dobrej popijawie ciągnie do MC? Oni dodaja do jedzenia środki przeciwwymiotne - ot i cały sekret.Nie boicie się MC donaldów? Ja dzisiaj przechodziłam obok i nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wejść tak mnie zapach przyciągną, ale okazało się, że karty płatniczej nie wzielam z domu. Może na moje szczęście
reklama