To będzie chyba 4 tydzień 5 dzień. Cześć badań miałam zrobione przed ivf i teraz robiłam jeszcze tsh, układ krzepnięcia, progesteron i estradiol. Na szczęście wszystko w normie. Hiperstymulacja tez już mniej dokucza. I teraz tylko modlę się żeby z moimi Kropeczkami było wszystko w porządku.
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Dziewczyny... chyba zaliczyłam pierwsze wymioty siedziałam w pracy i zrobiło mi się niedobrze, zaczęłam bekać i pobiegłam do łazienki. Najpierw sama ślina potem poszła treść... przepraszam, że tak ze szczegółami ale mam nadzieję, że to to. Stresuję się brakiem objawów, więc może to tego przynajmniej mogłabym się przyczepić.
Macie już mdłości?
Macie już mdłości?
Millo
Fanka BB :)
Mnie poki co plecy nie bola.
Jutro chce powtorzyv progesteron bo nie daje mi spokoju to moze morfo sobie strzele przy okazji
Mocz i cala reszte po wizycie bo w ostatniej ciazy sie 1 wizyty nie doczekalam nawet..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro chce powtorzyv progesteron bo nie daje mi spokoju to moze morfo sobie strzele przy okazji
Mocz i cala reszte po wizycie bo w ostatniej ciazy sie 1 wizyty nie doczekalam nawet..
Wygląda, ze to to[emoji1] Gratuluje pierwszego oficjalnego pawia [emoji8] [emoji8]Dziewczyny... chyba zaliczyłam pierwsze wymioty siedziałam w pracy i zrobiło mi się niedobrze, zaczęłam bekać i pobiegłam do łazienki. Najpierw sama ślina potem poszła treść... przepraszam, że tak ze szczegółami ale mam nadzieję, że to to. Stresuję się brakiem objawów, więc może to tego przynajmniej mogłabym się przyczepić.
Macie już mdłości?
Ja mdłości miałam jakiś tydzień temu, teraz na szczęście cisza.
M@gda
Moderatorka
Jak dla mnie - super. Ja poprosze caly zestaw, zebym miala pewnosc ze wszystko jest dobrzeDziewczyny... chyba zaliczyłam pierwsze wymioty siedziałam w pracy i zrobiło mi się niedobrze, zaczęłam bekać i pobiegłam do łazienki. Najpierw sama ślina potem poszła treść... przepraszam, że tak ze szczegółami ale mam nadzieję, że to to. Stresuję się brakiem objawów, więc może to tego przynajmniej mogłabym się przyczepić.
Macie już mdłości?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Brrr ja nie cierpie wymiotow.Mam nadzieje ze mnie oszczędzi.Poki co sie trzymam..
Zazdroszcze ze Wy tak ze spokojem do tego podchodzicieJa po rzyganiu w pracy pewnie zwolnilabym sie do domu haha albo man stresa ze wezmie mnie np na dworze brrr
Zazdroszcze ze Wy tak ze spokojem do tego podchodzicieJa po rzyganiu w pracy pewnie zwolnilabym sie do domu haha albo man stresa ze wezmie mnie np na dworze brrr
DigitalGirl
Moderatorka
@Millo ja w poprzedniej ciąży się porzygałam w samym centrum przy aptece jechaliśmy samochodem i tak mnie zemdliło, że nie było opcji...trzeba było się zatrzymywać od razu. Myślałam, że spłonę ze wstydu była jakaś 7.15 rano więc pewnie myśleli ludzie, że kac
@doublemummy to u Ciebie wcześnie się zaczęło.. mam nadzieję, że długo nie potrzyma bo to jednak wykańczające jest
@doublemummy to u Ciebie wcześnie się zaczęło.. mam nadzieję, że długo nie potrzyma bo to jednak wykańczające jest
Millo
Digital o retyale historiaod razu mi lepiej haha:**
Double dobre podejscie)
Double dobre podejscie)
reklama