reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Zrobiłyście mi smak na kluski śląskie i surówkę z czerwonej kapusty :D a dzisiaj jadlam juz kapusniaczek :D o i bigos z młodej kapusty bym zjadła ;)

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Chciałabym tak jeść:( zmuszam się żeby sucha bułkę wcisnac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja coś ogórków kiszonych ani kapusty kiszonej nie mogę odrzuca mnie od tego a poprzednich ciążach objadałam się ogórkami aż mi matka mówiła czy ja się przypadkiem nie wygłupiam z tymi ogórkami bo nawet ciastko przegryzałam ogórkiem kiszonym :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja ostatnio wpierniczalam wedzona makrele,jednoczesnie krzyczac do męża,zeby mi przyniosl z kuchni kit-kata :D

Moja mama gotuje pyszne nowoczesne potrawy a teściową takie typowo polskie, klasyczne :) każda teraz robi wszystko o co poprosze bo są zdania, że jak odmówią to je myszy zjedza hahah :D

m3sx3e3kt8upoqjd.png
Haha ja tak Męża szantażuje jak nie chce mi czegoś zrobić ;) na dodatek mówię, że białe myszy ;) mi Mąż właśnie robi ryż z piersią kurczaka, brokułami i to polane pysznym dresingiem z cytryny, oliwy z oliwek, sól, pieprz. Banalne, ale daje super efekt. Uwielbiam to danie :) w niedzielę jadę do teściowej, która jest dla mnie jak Mama.. to poproszę ją o kopytka, bo mi smaku narobiłyście. A jak nie zrobi to ją białe myszy zjedzą haha :)

A mnie dzisiaj naszło na tacosy. Więc w całym domu pachnie grillowanym ananasem :-)
Mój syn chodzi i am am gada :p

Moja teściowa tak gotuję, że nie tkne, poza tym mamy napięta atmosferę.
Moja mama mieszka 360 km ode mnie...

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry