Karolcia90
Fanka BB :)
35 zł [emoji6] jako przeciwciała HCV to jest [emoji6]badanie hcv 470 zł ?????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
35 zł [emoji6] jako przeciwciała HCV to jest [emoji6]badanie hcv 470 zł ?????????????????
juz miałam zawał35 zł [emoji6] jako przeciwciała HCV to jest [emoji6]
Lekarz pracujacy w danym szpitalu to dobra sprawa, bo nawet jak nie ma go na dyżurze to pacjentka jest lepiej traktowana.
Ja osobiscie nie mialam lekarza ze szpitala, ale np do dziewczyny na cesarke przyszedl jej lekarz mimo ze mial dyzur na innym oddziale.
Rok temu lezalam na patologi i rodzilam na klinicznej, mam mieszane uczucia, patologia super, przy porodzie moglam wziasc prysznic ale z chodzeniem bylo ciezko, bo caly czas pod ktg musialam byc, troche pozno zdecydowali sie na cesarke. Na polozniczym fajne jest to, ze sa godziny gdzie maz moze wejsc na oddzial i tu mi duzo pomogl, bo po cc trudno bylo mi dojsc do siebie.
Na zaspie rodzilo duzo moich znajomych i nic złego nie mowily, ostatnio w sierpniu i mowi ze super opieka.
Co do wojewodzkiego to tragedia, kolezanka rodzila w styczniu 15h porozrywana byla cala, dziecko tracilo tetno, jej nie chcieli dac znieczulenia, a o cesarce nie bylo nawet mowy.
Ja pewnie wybiore ponownie kliniczna, bo z moimi problemami zdrowotnymi nie chca zbytnio brac na zaspie.