reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny! Mam dzisiaj wizyte u ogolnego i bede probowala wysepic skierowanie na badanie progesteronu i gestosci krwi (moje dziecko urodzilo sie martwe w 25tc przez zakrzep ktory wynikal ze zbyt gestej krwi) ... moze uda mi sie cos z ogolnym wywalczyc Trzymajcie kciuki ❤️ Milego Dnia

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilkę się przywitać i przedstawić nasza fasolę :D 4 dni mlodsza ale za to serce bije jak dzwoń [emoji7] zdjęcie nie wyraźne bo robione przez brzuch (?) Ale jest! :D Miłego dzionka! Ja lecę pracować :D
1493023224-aaaaaa.jpeg

Ja juz po tescie glukozowym bleee ale jakos przetrwałam wyniki odbiore w środę przed wizyta u lekarza oby tylko wyszly dobre.Jest mi teraz tak nie dobrze ze nic chyba do.obiadu nie przełkne

Widziałam się dzisiaj z moim ginekologiem. Tym sprzed poronienia. Jutro jadę do niego na godz 17 i pierwsze jak mnie zobaczył to powiedział "na zwolnienie" jak najszybciej po ostatnim poronieniu. Nie mówiłam nic, sam wyskoczył z takim tekstem. Nie miał czasu ze mną rozmawiać, bo poszłam do niego na oddział i spieszył się na operacje.

Widziałam się dzisiaj z moim ginekologiem. Tym sprzed poronienia. Jutro jadę do niego na godz 17 i pierwsze jak mnie zobaczył to powiedział "na zwolnienie" jak najszybciej po ostatnim poronieniu. Nie mówiłam nic, sam wyskoczył z takim tekstem. Nie miał czasu ze mną rozmawiać, bo poszłam do niego na oddział i spieszył się na operacje.
No bo jak ma się już takie doswiadczenia to normalny gin raczej podejdzie do tego w taki sposob.

reklama
Ankuś co to za lekarz?nie mozesz do innego pojsc? Masakra jakas.Bedzie Ci łaske robic!

Asiulka super:*piekne wiesci♡ i juz przez brzuch?szybciutkooo

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie idę, do tego do którego chodziłam zawsze. Bałam się, bo kojarzył mi się z poronieniem, ale jak go dzisiaj zobaczyłam strach minął. Ucieszył się z ciąży i powiedział, że damy radę.

Do góry