reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczyny trochę mnie tu nie było ale myślami jestem z Wami, jak tylko mogę to staram się nadrobić i przeczytać posty wstecz [emoji3] ale ogólnie trochę teraz ograniczam korzystanie z komórki jak nie muszę, bo mnie nastraszyli, że promieniuje... Nie myślcie że zwariowałam... [emoji6] u mnie ok wychodzę powoli z tego cholernego przeziębienia - już prawie 2 tyg. Siedzę sobie na zwolnieniu i odpoczywam. Ale prosiłam lekarza żeby jeszcze nie zaznaczył ciąży na zwolnieniu. Jeszcze nie chcę mówić w pracy. Idę dzisiaj do lekarza, którego wybrałam na prowadzenie ciąży, ale jeszcze z nim o tym nie rozmawiałam - dał mi tylko wcześniej skierowanie na usg. Dzisiaj pewnie założy mi kartę ciąży.
A i dołączam do tych które męczą mdłości - tak gdzieś od piątku, chociaż dzisiaj jakoś akurat jest Ok [emoji3]
Trzymam kciuki za Was wszystkie! [emoji182][emoji175]

7v8rflw1jd7z9oat.png

Ja mam mdłości już mniejsze i powoli zaczynam jeść coś oprócz bułeczek maślanych ;)
Ja wyczailam ze po prostu nie mogę być głodna bo wtedy mnie mdli. W trakcie posiłku nadal przez chwile jeszcze mnie mdli ale później przechodzi i tak do kolejnego glodu ;) Moj mąż kochany przed wyjsciem do pracy zostawia mi na nocnej szafce kanapke i herbatę także nie zdążę zgodniec po otwarciu oczu ;) Niestety lykam eutyrox wiec muszę chwilę odczekać.

Ja wyczailam ze po prostu nie mogę być głodna bo wtedy mnie mdli. W trakcie posiłku nadal przez chwile jeszcze mnie mdli ale później przechodzi i tak do kolejnego glodu ;) Moj mąż kochany przed wyjsciem z pracy zostawia mi na nocnej szafce kanapke i herbatę także nie zdążę zgodniec po otwarciu oczu ;) Niestety lykam eutyrox wiec muszę chwilę odczekać.
To mnie też czasem mdli jak jestem głodna ;) i też zażywam letrox, ale się już wycwaniłam i nastawiam zegarek na 5:30 po łyknięciu tabletki zasypiam dalej i właściwy budzik budzi mnie po ok. 40 minutach, nie polecam osobom które zasnąć nie mogą po pierwszym budzeniu, ja teraz zasypiam szybciuko i jak wstaję to mogę osrazu jeść :p

Asiula24 ----Gratuluje pieknej fasolnki!!! Cunde zdjęcie!

Zinc -----dużo zdrówka, oby te przeziębienie szybko Cię opuściło!!! A o komórkach słyszałam, że najlepiej żeby w nocy koło łóżka nie lażały bo promieniują i coś tam szkodzi...

Ankuś----- no widzisz, teraz będzie super, Twój lekarz dobrze Cię poprowadzi, a tamta rzeczywiście droga!!! Ja płaciłam z wizyte z usg 140 złotych.

reklama
Do góry