Angella210
Fanka BB :)
No też tak robię.Jeszcze mam maliny w słoiczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn? Napisz wiecej...ja ciągle wiszę na telefonie i mam pracę przed komputerem :/trochę teraz ograniczam korzystanie z komórki jak nie muszę, bo mnie nastraszyli, że promieniuje... Nie myślcie że zwariowałam...
Ja wyczailam ze po prostu nie mogę być głodna bo wtedy mnie mdli. W trakcie posiłku nadal przez chwile jeszcze mnie mdli ale później przechodzi i tak do kolejnego glodu Moj mąż kochany przed wyjsciem do pracy zostawia mi na nocnej szafce kanapke i herbatę także nie zdążę zgodniec po otwarciu oczu Niestety lykam eutyrox wiec muszę chwilę odczekać.Ja mam mdłości już mniejsze i powoli zaczynam jeść coś oprócz bułeczek maślanych
Ja się tym leczylam osttnio. Faktycznie pomoglo,ale pilam to w takich ilosciach, ze teraz na samą myśl mnie odrzucaZalewam plasterki imbiru gorąca woda i dodaje jeszcze cytryna i miód. Bardzo rozgrzewa
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie też czasem mdli jak jestem głodna i też zażywam letrox, ale się już wycwaniłam i nastawiam zegarek na 5:30 po łyknięciu tabletki zasypiam dalej i właściwy budzik budzi mnie po ok. 40 minutach, nie polecam osobom które zasnąć nie mogą po pierwszym budzeniu, ja teraz zasypiam szybciuko i jak wstaję to mogę osrazu jeśćJa wyczailam ze po prostu nie mogę być głodna bo wtedy mnie mdli. W trakcie posiłku nadal przez chwile jeszcze mnie mdli ale później przechodzi i tak do kolejnego glodu Moj mąż kochany przed wyjsciem z pracy zostawia mi na nocnej szafce kanapke i herbatę także nie zdążę zgodniec po otwarciu oczu Niestety lykam eutyrox wiec muszę chwilę odczekać.
Pij tego dużo i gorzej sie pod kołderką. Mozesz też łykac wit c. i psiukaj sobie gardło Tantum Verde. Mi taka kombinacja pomogła.Mnie martwi kaszel,który mnie męczy.Boje się żeby nie przekształciło się to w coś gorszego..
@CarlaR Ja zaczynam jeść zrobię dwa kęsy i mam odruch wymiotny zaraz...