reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

A mi teraz tak smutno. Niby lekarz mówi i tłumaczy, że będę plamić. Niby wiem, że krwiak jest w bezpiecznym miejscu. Ale co idę siku, to serce mi się zatrzymuje,gdy widzę ciut więcej plamienia. Dziś na dodatek był malutki, ciemny skrzepik. Ehh

Ciężkie to wszystko. Początek ciąży daje mi w kość w tym względzie.

reklama
A mi teraz tak smutno. Niby lekarz mówi i tłumaczy, że będę plamić. Niby wiem, że krwiak jest w bezpiecznym miejscu. Ale co idę siku, to serce mi się zatrzymuje,gdy widzę ciut więcej plamienia. Dziś na dodatek był malutki, ciemny skrzepik. Ehh

Wierze w ciebie i kropka. Serio.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja już mam Grudniowego Synka (16.12) a teraz będzie następna dzidzia z grudnia.(termin 11.12). I w sumie jest różnica między dziećmi z początku roku a z końca. Mój synek poszedł rok później do szkoły,i rok później idzie do komunii.( Komunie mamy 7.Maja).i widać ta różnice.No ale cóż będzie następny dzidzio z grudnia.Mam jeszcze siostrę grudniowa (18.12) i brata (25.12)..

A ja was czytam, czytam ale czasu nie mam odpowiedzieć :( swieta, praca, urodzinki Blazejka. Ciąży już się ukryć nie da, w pracy nic nie mówiłam, ale chyba co niektórzy się zorientowali. ;) Czekam do wizyty. Jeszcze w pn idę do rodzinnego na betę. Plamienia się skonczyly. Jupi

kochana wiem co czujesz ..

@zapmarta witaj i gratulacje [emoji6]

@MagMag wspominałaś, że jak będziesz się niepokoić to lekarz kazał Ci się u niego zjawić. Jak masz się stresować to może skorzystaj z tej opcji? Mam nadzieję, że pojawienie się tego skrzepu jest oznaką wykończenia krwiaka [emoji6] i już będzie tylko lepiej [emoji6] i już za moment będziesz się cieszyć spokojną ciążą do końca [emoji16].

Ja mam dziś potworną migrenę. Leżę w ciemnym i zimnym pokoju z okładem na głowie i już mam dość... Muszę szybko upichcić jakieś ciasto na jutro i wracam do mojej ciemnicy. Mam nadzieję, że jak się obudzę to mi przejdzie ta migrena [emoji53]..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Najważniejsze, że znasz przyczynę tego krwawienia i wiesz, że nie zagraża dziecku. Nadejdzie "jego" koniec i już nic złego Was nie spotka. Nie martw się, bo wszystko jest pod kątrolą.

Do góry