reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

witam się z wami,

chyba zamykam ten nasz peleton na razie. Termin mam na 31 grudnia. Do tej pory udzielałam się na staraczkach. Udało się w 11 cyklu, kiedy dostałam lepszą propozycję pracy. Zdążyłam ją potwierdzić, ale na szczęście nie złożyłam jeszcze wypowiedzenia w obecnej pracy. Miał to być mój ostatni cykl starań...
To moja trzecia ciąża, a w domu dwóch chłopaków i spora gromadka zwierzaków.

reklama
witam się z wami,

chyba zamykam ten nasz peleton na razie. Termin mam na 31 grudnia. Do tej pory udzielałam się na staraczkach. Udało się w 11 cyklu, kiedy dostałam lepszą propozycję pracy. Zdążyłam ją potwierdzić, ale na szczęście nie złożyłam jeszcze wypowiedzenia w obecnej pracy. Miał to być mój ostatni cykl starań...
To moja trzecia ciąża, a w domu dwóch chłopaków i spora gromadka zwierzaków.
Witaj. Fajnie ze do nas dolaczasz! 31grudnia. Wow.
Mam ciocie ktora urodzila sie 31 grudnia jakis 2 godziny przed polnoca, ale w domu sie rodzila i zdecydowali z polozna (czy kto tam odbieral porod) ze troszke oszukaja bo dla dziecka bedzie lepiej jak podadza 1 stycznia. I tak zostalo.

Ale wszystko moze sie jeszcze zdarzyc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

M@gda czytałam od początku wątek i parę dni mi to zajęło. Kibicowałam ci mocno, aby zarodki się pojawiły.:happy2:

na razie czuję to co czułyście wchodząc na listopad. Wy już macie brzuszki, zdjęcia maluchów a ja jeszcze pierwszy szok. W każdym razie zostaję tu, nigdzie się nie wybieram i zamykam listę.
nataliaaa też cię pamiętam i Izę90 też. Pamiętam jak było mi przykro gdy straciła okruszka.

Witaj. Fajnie ze do nas dolaczasz! 31grudnia. Wow.
Mam ciocie ktora urodzila sie 31 grudnia jakis 2 godziny przed polnoca, ale w domu sie rodzila i zdecydowali z polozna (czy kto tam odbieral porod) ze troszke oszukaja bo dla dziecka bedzie lepiej jak podadza 1 stycznia. I tak zostalo.

Ale wszystko moze sie jeszcze zdarzyc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mama miała ze mną termin na 30.12 ale tata głaskał po brzuchu i powtarzał "poczekaj córcia, co będziesz miała cały rok w plecy" no i się urodziłam zaraz po nowym roku ;) efekt? od małego wkurzenie, że gości ciężko zaprosić na urodziny bo wszyscy po sylwestrze :p Także coś za coś

Mikado93, właśnie z tą datą też mam problem... jak to będzie, czy da sobie radę w szkole. Mam chłopców ze stycznia i lutego, więc nie było zle. Tym razem bardzo chciałam urodzić na wiosnę lub lato. Jak widać mnie pisane zimowe dzieciaki.

Jak zaczęłam was czytać od pierwszej strony to tak jakbym tu była od początku, z tą różnicą, że wy mnie mniej znacie. To na szczęście jest do nadrobienia.:biggrin2: Dzięki wielkie MagMag

reklama
Mikado93, właśnie z tą datą też mam problem... jak to będzie, czy da sobie radę w szkole. Mam chłopców ze stycznia i lutego, więc nie było zle. Tym razem bardzo chciałam urodzić na wiosnę lub lato. Jak widać mnie pisane zimowe dzieciaki.
Ja też mam synka z 29.02.2012 wtedy byl rok przestępny i w efekcie ma prawdziwe urodziny co 4 lata :)

Do góry