Ja za dwa tyg mam komunię bratanka i nie mam pojęcia w co się ubrać. Nie chce jakoś super elegancko, a i każda sukienka, która mam będzie obcisła. Myślicie, ze jakies legginsy i elegancja bluzka wystarczą? Nie chce kupować ubrań na raz, bo i tak pewnie zaraz przytyje żeby znowu się w nowy zakup ubrać
reklama
A ja nie widzę duwaczka dlaczego[emoji54]? Podeślij linka gdzie można stworzyć taki, który dolicza dni.Zamiast nutelli, pasztet mazowiecki wyjadany prosto ze słoika łyżką Ach ta ciąża
Oska a może coś takiego? Ja myślę czy nie kupić sobie na chrzciny, synka mojego brata. Do czarnych leginsów fajna, jakiś belerinek i później na lato będzieJa za dwa tyg mam komunię bratanka i nie mam pojęcia w co się ubrać. Nie chce jakoś super elegancko, a i każda sukienka, która mam będzie obcisła. Myślicie, ze jakies legginsy i elegancja bluzka wystarczą? Nie chce kupować ubrań na raz, bo i tak pewnie zaraz przytyje żeby znowu się w nowy zakup ubrać
Załączniki
A do kiedy są te leginsy?Super leginsy ciążowe są w lidlu od wtorku po 23zl i mam takowe i już w nich smigam. Są mega wygodne i sięgają aż po biust ja tez juz mam mega widoczny ale to chyba przez luźną skórę po pierwszej ciąży która sie napiela teraz . w pierwszej ciąży nie miałam brzuszka 6miesięcy
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja sie zastanawiam nad tymi ogrodniczkami dresowymi Link do: SPODNIE DRESOWE OGRODNICZKI CIĄŻOWE 2412 2w1 XXXL
Ali84
Początkująca w BB
Witam wszystkie przyszłe mamusie. Poniżej mój maluszek, badanie z wczoraj 6 tydzień i 2 dni. Serduszko już pukało [emoji4] To moja pierwsza ciąża i jestem trochę zagubiona ale wierzę, ze wszystko będzie dobrze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Łaał fajneja sie zastanawiam nad tymi ogrodniczkami dresowymi Link do: SPODNIE DRESOWE OGRODNICZKI CIĄŻOWE 2412 2w1 XXXL
gie_er
Fanka BB :)
Ja kupiłam w styczniu getry w h&m spodnie sukienkę i bluzkę w c&a :-)Odnośnie brzuszków, planujecie kupić jakieś ubranka ciążowe? Ja właśnie przeglądam allegro i chyba kupię sobie leginsy i jakieś tuniki na lato juz mnie spodnie zaczynają cisnąć, nie czuję się komfortowo.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ladna[emoji4] muszę sprawdzić rozmiaryZobacz załącznik 803401 Oska a może coś takiego? Ja myślę czy nie kupić sobie na chrzciny, synka mojego brata. Do czarnych leginsów fajna, jakiś belerinek i później na lato będzie
reklama
Już duże Słoneczko [emoji7]Witam wszystkie przyszłe mamusie. Poniżej mój maluszek, badanie z wczoraj 6 tydzień i 2 dni. Serduszko już pukało [emoji4] To moja pierwsza ciąża i jestem trochę zagubiona ale wierzę, ze wszystko będzie dobrze.