reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

chcacazabardzo nie rozumie jak można oddać zwierzę po 3 latach ... dla mnie pies czy inne zwierzę
jest jak członek rodziny i jeśli ma problemy nadal trzeba szukać pomocy a nie oddać go jak
nie potrzebny mebel ... wybacz ale jak czytam coś takiego to nerwy biorą góre !
Myślisz ,że ktoś takiego psa przyjmie z otwartymi ramionami ? prędzej ktoś weźmie go na łańcuch pod dom albo
na budowe żeby pilnował terenu - wspankiałe życie mu się szykuje ...

gie_er byłam na wyspiańskim gdzie wredne położne powiedziały ,że jest jeden ginekolog który robi teraz cc i nie przyleci do mnie
bo plamie ... a ja do nich mówie : to co mam zrobić ? jechać do innego szpitala ? A jedna z nich na to : niech pani robi co chce :/
Pojechałam więc do wojewódzkiego tam zbadał mnie na wszystkie strony bardzo miły pan i zalecił mi też zmiane ginekologa .Stwierdzam ,że w wojewódzkim
mają bardziej ogarniętych ludzi niż na wyspiańskim ... a zawsze myślałam,że jest odwrotnie ...

dziewczyny przypominam ,że mamy wątek brzuszkowy może tam wklejajcie zdjęcia ? :)

reklama
_20170421_120756.JPG
a to mój sprzed tygodnia :)

Załączniki

• _20170421_120756.JPG
    _20170421_120756.JPG
    75,6 KB · Wyświetleń: 91
chcacazabardzo nie rozumie jak można oddać zwierzę po 3 latach ... dla mnie pies czy inne zwierzę
jest jak członek rodziny i jeśli ma problemy nadal trzeba szukać pomocy a nie oddać go jak
nie potrzebny mebel ... wybacz ale jak czytam coś takiego to nerwy biorą góre !
Myślisz ,że ktoś takiego psa przyjmie z otwartymi ramionami ? prędzej ktoś weźmie go na łańcuch pod dom albo
na budowe żeby pilnował terenu - wspankiałe życie mu się szykuje ...

gie_er byłam na wyspiańskim gdzie wredne położne powiedziały ,że jest jeden ginekolog który robi teraz cc i nie przyleci do mnie
bo plamie ... a ja do nich mówie : to co mam zrobić ? jechać do innego szpitala ? A jedna z nich na to : niech pani robi co chce :/
Pojechałam więc do wojewódzkiego tam zbadał mnie na wszystkie strony bardzo miły pan i zalecił mi też zmiane ginekologa .Stwierdzam ,że w wojewódzkim
mają bardziej ogarniętych ludzi niż na wyspiańskim ... a zawsze myślałam,że jest odwrotnie ...

dziewczyny przypominam ,że mamy wątek brzuszkowy może tam wklejajcie zdjęcia ? :)
i jak będziesz zmieniała Ponimasza?

reklama
Do góry