reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

O Boziuuuu jaki cudny:) Następnym razem wstawiam w ubraniu, nie tj dziś goły. W ubraniu wglądają ładniej heheh :) Tez masz już pokaźny i widzę po sukience że dumnie się z Nim nosisz :) super :)
Powiem Ci, że też obstawiam rozlazłe mięśnie po tej ciąży z początku roku. Dobrze, że zostawiłam sukienkę którą miałyśmy jako strój służbowy w 2015 bo teraz dostałyśmy z kieszeniami na biodrach i mi się strasznie rozłażą nie dam rady w niej chodzić.

reklama
Powiem Ci, że też obstawiam rozlazłe mięśnie po tej ciąży z początku roku. Dobrze, że zostawiłam sukienkę którą miałyśmy jako strój służbowy w 2015 bo teraz dostałyśmy z kieszeniami na biodrach i mi się strasznie rozłażą nie dam rady w niej chodzić.

No to ja tez właśnie obstawiam te mięśnie bo pamiętam jak jeszcze nie byłam w tej ciąży to miałam pośrodku brzucha taki jakby rowek czyli mi się nie zeszły mięśnie i po prostu słabiej trzymają... wcale nie trzymają hahaha.

1492765396-aaaaaa.jpeg
U mnie jeszcze malutki brzuch. Ale mam nadzieję, że niedługo moje Skarby zaczną bardziej się rozpychać[emoji7]

Hahaha ja akurat mam co zrzucać :D ale miło jest coś zjeść mimo wszystko

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś na śniadanie zjadłam kanapkę z serem i śledziki te "na raz", po godz jak weszłam do pracy to zjadłam znów kanapkę z serem i uśmiecha się do mnie jeszcze jedna hahah. Ja jak nie byłam w ciąży to nie jadłam wgl śniadania, w pracy coś przekąsiłam, później obiad w domu, może wieczorem kolacja i tyle, a teraz... ciągle coś wpierniczam. Nieduże porcje, ale takie żeby nie czuć głodu bo jak tylko jestem odrobinę głodna zaczyna mnie mdlić i mi słabo.

1492761936-aaaaaa.jpeg
hej Dziewczęta, byłam wczoraj u mojego gina, bo dostałam brązowych plamien... zbadał mnie i przepisał Duphaston 2x1 . Na szczęście nic się nie odkleja... dostałam l4 i siedzę sobie w domu. Następna wizyta 10maja... prawie 3 tygodnie czekania.. mam nadzieje ze będzie wszystko Ok :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To leżakuj i sie nie martw. Dzbanek herbaty, jakaś szama, dobra książka albo film, jesli lubisz to jakąś robótkę ręczną i odpoczywaj.

Mam tak samo, plamiłam, wczoraj poszłam do lekarza i też dostałam L4. Leków więcej nie kazał, bo ja już dupka biorę plus luteinę dopochwową.
Następną wizytę mam w środę. A za chwilę i ja też pokaże mojego 3mm człowieczka.

reklama
Do góry