reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

O Boziuuuu jaki cudny:) Następnym razem wstawiam w ubraniu, nie tj dziś goły. W ubraniu wglądają ładniej heheh :) Tez masz już pokaźny i widzę po sukience że dumnie się z Nim nosisz :) super :)
Powiem Ci, że też obstawiam rozlazłe mięśnie po tej ciąży z początku roku. Dobrze, że zostawiłam sukienkę którą miałyśmy jako strój służbowy w 2015 bo teraz dostałyśmy z kieszeniami na biodrach i mi się strasznie rozłażą nie dam rady w niej chodzić.

reklama
Powiem Ci, że też obstawiam rozlazłe mięśnie po tej ciąży z początku roku. Dobrze, że zostawiłam sukienkę którą miałyśmy jako strój służbowy w 2015 bo teraz dostałyśmy z kieszeniami na biodrach i mi się strasznie rozłażą nie dam rady w niej chodzić.

No to ja tez właśnie obstawiam te mięśnie bo pamiętam jak jeszcze nie byłam w tej ciąży to miałam pośrodku brzucha taki jakby rowek czyli mi się nie zeszły mięśnie i po prostu słabiej trzymają... wcale nie trzymają hahaha.

1492765396-aaaaaa.jpeg
U mnie jeszcze malutki brzuch. Ale mam nadzieję, że niedługo moje Skarby zaczną bardziej się rozpychać[emoji7]

Hahaha ja akurat mam co zrzucać :D ale miło jest coś zjeść mimo wszystko

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś na śniadanie zjadłam kanapkę z serem i śledziki te "na raz", po godz jak weszłam do pracy to zjadłam znów kanapkę z serem i uśmiecha się do mnie jeszcze jedna hahah. Ja jak nie byłam w ciąży to nie jadłam wgl śniadania, w pracy coś przekąsiłam, później obiad w domu, może wieczorem kolacja i tyle, a teraz... ciągle coś wpierniczam. Nieduże porcje, ale takie żeby nie czuć głodu bo jak tylko jestem odrobinę głodna zaczyna mnie mdlić i mi słabo.

1492761936-aaaaaa.jpeg
hej Dziewczęta, byłam wczoraj u mojego gina, bo dostałam brązowych plamien... zbadał mnie i przepisał Duphaston 2x1 . Na szczęście nic się nie odkleja... dostałam l4 i siedzę sobie w domu. Następna wizyta 10maja... prawie 3 tygodnie czekania.. mam nadzieje ze będzie wszystko Ok :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To leżakuj i sie nie martw. Dzbanek herbaty, jakaś szama, dobra książka albo film, jesli lubisz to jakąś robótkę ręczną i odpoczywaj.

Mam tak samo, plamiłam, wczoraj poszłam do lekarza i też dostałam L4. Leków więcej nie kazał, bo ja już dupka biorę plus luteinę dopochwową.
Następną wizytę mam w środę. A za chwilę i ja też pokaże mojego 3mm człowieczka.

reklama
Do góry