reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć, nie było mnie chwilę, bo wróciłam do pracy i mniej czasu.

Bylam u gin w środę ale nic jeszcze nie widział. Kazał zrobić betę dwa razy co 48 h. Wczoraj robiłam i w sobotę jutro powtórka. Ale strasznie się zmartwilam, bo przez tydzien beta wzrosla tylko z 44 do 133 :(
Niby, żeby był wiarygodny przyrost trzeba porównać z odstępem 48 h, ale to 44 i 133 to znacznie za mało. :(((

Z tego co wyczytałam w necie to albo ciąża pozamaciczna albo puste jajo. Są laski, które piszą, że z takim niskim przyrostem bety ciąża rozwijała się prawidłowo, ale to pojedyncze przypadki.

Slyszalyscie cos o tym problemie?

Przepraszam ze skupiam sie na sobie, ale odkąd dostalam ten wynik bety nie mogę myśleć o niczym innym. Pół nocy już przeplakalam :(

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj spokojnie na wyniki kolejne :* nie sugerowałabym się internetami, bo z tego co wiem, to nawet przy prawidłowych przyrostach bety może być np puste jajo, więc nie nakręcaj się sama :)

reklama
1492761936-aaaaaa.jpeg
hej Dziewczęta, byłam wczoraj u mojego gina, bo dostałam brązowych plamien... zbadał mnie i przepisał Duphaston 2x1 . Na szczęście nic się nie odkleja... dostałam l4 i siedzę sobie w domu. Następna wizyta 10maja... prawie 3 tygodnie czekania.. mam nadzieje ze będzie wszystko Ok :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, nie było mnie chwilę, bo wróciłam do pracy i mniej czasu.

Bylam u gin w środę ale nic jeszcze nie widział. Kazał zrobić betę dwa razy co 48 h. Wczoraj robiłam i w sobotę jutro powtórka. Ale strasznie się zmartwilam, bo przez tydzien beta wzrosla tylko z 44 do 133 :(
Niby, żeby był wiarygodny przyrost trzeba porównać z odstępem 48 h, ale to 44 i 133 to znacznie za mało. :(((

Z tego co wyczytałam w necie to albo ciąża pozamaciczna albo puste jajo. Są laski, które piszą, że z takim niskim przyrostem bety ciąża rozwijała się prawidłowo, ale to pojedyncze przypadki.

Slyszalyscie cos o tym problemie?

Przepraszam ze skupiam sie na sobie, ale odkąd dostalam ten wynik bety nie mogę myśleć o niczym innym. Pół nocy już przeplakalam :(

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana no co moge napisac. Przykromi. Jesli bierzesz lutke czy dupfaston to odstaw i okres sam przyjedzie.Z malym poslizgiem. Przyros taki powinnas miec po 48h a nie po tygodniu. Nie rob sobie zludnej nadziei. Przytulam

reklama
Kto chodzi, ten chodzi ja się nie dopinam :p a tak serio ja uwielbiam ciążowe brzuszki każde:D i w końcu się Twojego doczekałam!
Przełamałam wstydziocha jak Asia wstawiła bo obawiałam się że ja jedyna mam taki duży ;) Ale na serio chciałbym ukryć ciążę chociaż do 12 tyg, ale to będzie tuż koniec maja praktycznie, w życiu... przecież widać ją bardzo:/ trudno, będę mówiła że mnie wzdęło :unsure::D

Do góry