Ja ważę niecałe 50 kg przy 163 cm, więc każdy dodatkowy kg będzie widoczny[emoji4]Eeeeej kochana, już coś tam się rysuje <3
reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Sliczny brzucho, całe mnostwo dobra tam jest.
<3
M@gda
Moderatorka
Przełamałam wstydziocha jak Asia wstawiła bo obawiałam się że ja jedyna mam taki duży Ale na serio chciałbym ukryć ciążę chociaż do 12 tyg, ale to będzie tuż koniec maja praktycznie, w życiu... przecież widać ją bardzo:/ trudno, będę mówiła że mnie wzdęło
Ja dzis 6t1d a w swieta ciocia sie juz dopatrzyla... trochę ją zbyłam, ale jak to ona, "one juz swoje wie"
To leżakuj i sie nie martw. Dzbanek herbaty, jakaś szama, dobra książka albo film, jesli lubisz to jakąś robótkę ręczną i odpoczywaj.
Mam tak samo, plamiłam, wczoraj poszłam do lekarza i też dostałam L4. Leków więcej nie kazał, bo ja już dupka biorę plus luteinę dopochwową.
Następną wizytę mam w środę. A za chwilę i ja też pokaże mojego 3mm człowieczka.
Tak właśnie robię. Herbatka i czytam instastory mamaginekolog [emoji3]a ile bierzesz luteiny? Hmm czemu ja mam tylko Duphaston? Kurczę.... kupiłam sobie sama luteinę 100 ale nie wzięłam. Lekarz powiedział żebym brała tylko Duphaston. Już sama nie wiem... cały czas plamie... malutko ale jednak. Ja 10 maja będę w 7 tygodniu to mam nadzieje że i ja pochwale się moim człowieczkiem [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Gie_er w tej kiecce to nic nie ukryjesz Jesteś pewna że to drugi miesiąc, albo że tlkyo jedno?
M@gda
Moderatorka
Jeszcze nas przescigniesz z dwójką, spokojnieAle Wam fajnie. Ja też już bym chciała mieć brzuszek. Coś niby widać, ale to jeszcze nic w porównaniu z Wami[emoji7]
Cuuudooo... [emoji7] [emoji7] [emoji8]
gie_er
Fanka BB :)
jestem pewna ale ja w pierwszej ciąży już w 10 tyg miałam mega brzuch ( przy porodzie 140 cm w obwodzie ) a teraz 3ciąża to całkiem mnie wywaliło ;pGie_er w tej kiecce to nic nie ukryjesz Jesteś pewna że to drugi miesiąc, albo że tlkyo jedno?
M@gda
Moderatorka
Oska, ale szczupła jesteś!! To dwa dadzą ci popalićU mnie jeszcze malutki brzuch. Ale mam nadzieję, że niedługo moje Skarby zaczną bardziej się rozpychać[emoji7]
reklama
Nom. Tam już pisałam, ze niecałe 50 kg żywej wagi[emoji2]Oska, ale szczupła jesteś!! To dwa dadzą ci popalić