Ja też miałam dwie opcje terminów, albo 13 kwiecień, albo 24 kwietnia. Stwierdziłam, że wolę przed świętami co by mieć lepszy humor jak zobaczę serduszko to może w święta powiem najbliższej rodzinie.Digital ja owulke mialam dopiero 9.03 wiec na wizyte pojde albo 14 kwietnia albo 21.04 i sklaniam sie bardziej na ta pozniejsza date
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
No ale pracodawca musi Ci ją przedłużyć do dnia porodu!Dzień dobry ja wczoraj miałam fatalny wieczór. Przepłakałam cały. Okazało się, że nie będę miała macierzyńskiego, bo moja umowa kończy się przed porodem.
didi_91
Zaciekawiona BB
Ja póki co czekam na potwierdzenie ciąży i na serduszko... a zakupy pewnie gdzieś w trzecim trymestrze, nawet jeszcze o tym nie myślałam
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam umowę uaktywniającą dla niań, płace co prawda chorobowe, ale z tego co się dowiedziałam ta umowa działa do 3 roku dziecka. Dziecko 3 lata kończy pod koniec października, a ja termin porodu mam na 29 listopad. Chyba dupa z tego będzieNo ale pracodawca musi Ci ją przedłużyć do dnia porodu!
Ja pewnie też dopiero w trzecim trymestrze. Tym bardziej, że mam dostać dużo rzeczy od mojej bratowej. Więc później będę musiała dokupić rzeczy których mi brakuje. Chociaż jest tyle pięknych rzeczy w sklepach, że jak poznam płeć to nikt mnie nie powstrzymaKiedy planujecie rozpocząć zakupy dla maluszka ? Ja juz najchętniej bym kupowała ale każdy każe mi czekać. Jednak nie wierze w zabobony. A jak jest u Was?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Skuwka gratulacjejak sa 2 kredeczki to ciaza jak nicja mialam cien
Ankuś dobra to ide tez przed Świętami bo nie wytrzymam
MagMag
Witaj skuwka. Ja też na teście miałam bladą kreskę, a już kolejnego dnia rano beta ponad 40
Ankuś, Millo.. Wg kalendarza moja owu też wypadła 9.03. więc jesteśmy bardzo zbliżone. Ja nawet myślę, że owulacja była kilka dni wcześniej, choć akurat wtedy nie notowałam zbyt pilnie.
Za to dziś bolą mnie piersi dość mocno. Auć
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ankuś, Millo.. Wg kalendarza moja owu też wypadła 9.03. więc jesteśmy bardzo zbliżone. Ja nawet myślę, że owulacja była kilka dni wcześniej, choć akurat wtedy nie notowałam zbyt pilnie.
Millo
reklama
Skuwka gratulacje, czekamy na bete Cześć dziewczyny ! Tak dzisiaj Was trochę czytałam w pracy zastanawiałam się czy też czasem nie jestem w ciąży... Zrobiłam właśnie test i są dwie kreski... jedna słabsza ale są dwie ! Jutro robię z krwi zobaczymy co z tego wyjdzie
Millo super, nie mogę się doczekać.Skuwka gratulacjejak sa 2 kredeczki to ciaza jak nicja mialam cien
MagMag ja owulacje miałam 6 marca. Dowiemy się na badaniu usg jak zbliżone są nasze wyliczenia Dobrze, że bolą piersi. Mnie bolą od jakiegoś tygodnia. Wczoraj mnie mdliło i rzucało nad kiblem. Ale nie wiem czy to ciążowe, czy nerwowe. Dzisiaj tylko cycki bolą i brzuch ciągnie-boli. Też macie takie bóle brzucha?Witaj skuwka. Ja też na teście miałam bladą kreskę, a już kolejnego dnia rano beta ponad 40