reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Digital ja owulke mialam dopiero 9.03 wiec na wizyte pojde albo 14 kwietnia albo 21.04 i sklaniam sie bardziej na ta pozniejsza date

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też miałam dwie opcje terminów, albo 13 kwiecień, albo 24 kwietnia. Stwierdziłam, że wolę przed świętami co by mieć lepszy humor :) jak zobaczę serduszko to może w święta powiem najbliższej rodzinie.

reklama
Dzień dobry :) ja wczoraj miałam fatalny wieczór. Przepłakałam cały. Okazało się, że nie będę miała macierzyńskiego, bo moja umowa kończy się przed porodem.
No ale pracodawca musi Ci ją przedłużyć do dnia porodu!

xnw40tc7sy506vxn.png

Ja póki co czekam na potwierdzenie ciąży ;) i na serduszko... :) a zakupy pewnie gdzieś w trzecim trymestrze, nawet jeszcze o tym nie myślałam ;)

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

No ale pracodawca musi Ci ją przedłużyć do dnia porodu!

xnw40tc7sy506vxn.png
Ja mam umowę uaktywniającą dla niań, płace co prawda chorobowe, ale z tego co się dowiedziałam ta umowa działa do 3 roku dziecka. Dziecko 3 lata kończy pod koniec października, a ja termin porodu mam na 29 listopad. Chyba dupa z tego będzie :(

Kiedy planujecie rozpocząć zakupy dla maluszka ? Ja juz najchętniej bym kupowała ale każdy każe mi czekać. Jednak nie wierze w zabobony. A jak jest u Was?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pewnie też dopiero w trzecim trymestrze. Tym bardziej, że mam dostać dużo rzeczy od mojej bratowej. Więc później będę musiała dokupić rzeczy których mi brakuje. Chociaż jest tyle pięknych rzeczy w sklepach, że jak poznam płeć to nikt mnie nie powstrzyma ;)

Cześć dziewczyny ! Tak dzisiaj Was trochę czytałam w pracy zastanawiałam się czy też czasem nie jestem w ciąży... :) Zrobiłam właśnie test i są dwie kreski... jedna słabsza ale są dwie ! Jutro robię z krwi zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Skuwka gratulacje:)jak sa 2 kredeczki to ciaza jak nic:)ja mialam cien :)

Ankuś dobra to ide tez przed Świętami bo nie wytrzymam:p

Witaj skuwka. Ja też na teście miałam bladą kreskę, a już kolejnego dnia rano beta ponad 40 :)

Ankuś, Millo.. Wg kalendarza moja owu też wypadła 9.03. więc jesteśmy bardzo zbliżone. Ja nawet myślę, że owulacja była kilka dni wcześniej, choć akurat wtedy nie notowałam zbyt pilnie.

Za to dziś bolą mnie piersi dość mocno. Auć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ! Tak dzisiaj Was trochę czytałam w pracy zastanawiałam się czy też czasem nie jestem w ciąży... :) Zrobiłam właśnie test i są dwie kreski... jedna słabsza ale są dwie ! Jutro robię z krwi zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Skuwka gratulacje, czekamy na bete 
Skuwka gratulacje:)jak sa 2 kredeczki to ciaza jak nic:)ja mialam cien :)

Ankuś dobra to ide tez przed Świętami bo nie wytrzymam:p

Millo super, nie mogę się doczekać.
Witaj skuwka. Ja też na teście miałam bladą kreskę, a już kolejnego dnia rano beta ponad 40 :)

Ankuś, Millo.. Wg kalendarza moja owu też wypadła 9.03. więc jesteśmy bardzo zbliżone. Ja nawet myślę, że owulacja była kilka dni wcześniej, choć akurat wtedy nie notowałam zbyt pilnie.

Za to dziś bolą mnie piersi dość mocno. Auć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
MagMag ja owulacje miałam 6 marca. Dowiemy się na badaniu usg jak zbliżone są nasze wyliczenia :) Dobrze, że bolą piersi. Mnie bolą od jakiegoś tygodnia. Wczoraj mnie mdliło i rzucało nad kiblem. Ale nie wiem czy to ciążowe, czy nerwowe. Dzisiaj tylko cycki bolą i brzuch ciągnie-boli. Też macie takie bóle brzucha?

Do góry