reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja już po wizycie.
Jedna wielka porażka. Lekarz która mnie przyjmowała jak tylko dowiedziała się w jakiej sprawie przyszłam od razu z tekstem "ja się tym nie zajmuje, Pani szuka sobie kogoś do prowadzenia gdzie indziej" nawet na wyniki nie spojrzała, dała skierowanie na usg. A jak się dowiedziała, że to w ciąża i pierwszy poród przez CC to powiedziała " my w lux med nie prowadzimy takich patologicznych ciazy"
Jedna wielka pomyłka. Na szczęście moja siostra pracuje z przychodni i zapisała mnie (dodatkowo bo miejsc do tej lekarz nie ma na 6 miesięcy do przodu) dzisiaj na 17:00 do takiej super lekarza więc tam będzie lepiej.

eikt3e3kkyu0ab38.png

reklama
Ja już po wizycie.
Jedna wielka porażka. Lekarz która mnie przyjmowała jak tylko dowiedziała się w jakiej sprawie przyszłam od razu z tekstem "ja się tym nie zajmuje, Pani szuka sobie kogoś do prowadzenia gdzie indziej" nawet na wyniki nie spojrzała, dała skierowanie na usg. A jak się dowiedziała, że to w ciąża i pierwszy poród przez CC to powiedziała " my w lux med nie prowadzimy takich patologicznych ciazy"
Jedna wielka pomyłka. Na szczęście moja siostra pracuje z przychodni i zapisała mnie (dodatkowo bo miejsc do tej lekarz nie ma na 6 miesięcy do przodu) dzisiaj na 17:00 do takiej super lekarza więc tam będzie lepiej.

eikt3e3kkyu0ab38.png

A jaką patalogiczną ciąże niby masz, że się tam nie zajmują??

Ja już po wizycie.

eikt3e3kkyu0ab38.png
Co to za cholerne babsko? Ja bym napisała oficjalną skargę i jeszcze dodała opinie na znanym lekarzu jak ma profil

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem głodna ale otwieram lodówkę i mam odruch wymiotny.Nie wiem już co zjeść żeby było dobrze...Na wszystkie zapachy reaguje od ręki...Po prostu tragedia.

reklama
Do góry