reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja w 1 ciazy ani razu nie robilam i lekarz mi nie kazal.Potwierdzone bylo testem,dniem ost miesiaczki i usg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej tez nie robiłam- 9 lat temu ;) chodziłam do innego lekarza, jakas wtedy taka nieświadoma byłam, zrbiłam tylko test płytkowy teraz jak się staraliśmy to już się naczytałam, pogadałam i zrobiłam. No i po tym poronieniu ginka chciała wiedziec jaki mam wynik

reklama
Hejka. Ja wstałam po 7 i jestem tak zestresowana,wogole w nocy się budzilam. Wizytę mam na 10:40. Muszę dojechać 40km do mojego lekarza . Czekałam na ten dzień a teraz się strasznie boję. Trzymajcie kciuki. I to mocno.&&&&

No to może, ale nie musi być serduszko[emoji7]
Ja wiem. Ale najbardziej boję się,że będzie jak ostatnio. Wszystko miało być dobrze beta ładna,ale niestety w macicy nic nie było w 6t i 4d i było podejrzenie pozamacicznej. To było w listopadzie. Dlatego mam teraz takiego stresa . Boje się strasznie,serce mi wali jak głupie.

Ja wiem. Ale najbardziej boję się,że będzie jak ostatnio. Wszystko miało być dobrze beta ładna,ale niestety w macicy nic nie było w 6t i 4d i było podejrzenie pozamacicznej. To było w listopadzie. Dlatego mam teraz takiego stresa . Boje się strasznie,serce mi wali jak głupie.
Trzymam kciuki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Grunt to pozytywne myślenie. Gdy sie martwimy nasz organizm to odczuwa i może wpłynąć na Maleństwa. Myśl pozytywnie proszę.

reklama
Do góry