reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziękuję, ale mam mega stres :( Pewnie jeszcze dostanę zjebkę za to, że zaszlam 1,5 mc po łyżeczkowaniu ...

Nie martw sie;) ja tez od razu w pierwszym cyklu po łyżeczkowaniu zaszłam:) ja mam wizyte serduszkowa w czwartek to juz bedzie zaczynal sie 8 tydz.

Suwak nie odlicza. Więc sama to zrobie;) 7t+5d

witam nowe dziewczyny, a za wizytujące dziś trzymam kciuki !!

@M@gda weź się nie wydurniaj :) ja miałam łyżeczkowanie 13 stycznia a ostatnią @ 19 lutego także nie bierz do głowy.
@Izabela90 nie stresuj się, dobrze będzie :*
@zielona26 myślę, że jak na ten tydzień ciąży, w którym jesteś tętno jest jak najbardziej spoko. U mnie w 7t1d było 154, ale patrz ile starsza ciąża.

Hej dziewczynki
Dawno się nie odzywałam ale wyjechałam na święta i jakoś czasu nie miałam zajrzeć do was.
U mnie ja narazie spokojnie tylko zaczynam się denerwować bo czwartek się zbliża i boję się co lekarz powie.
Nie które dziewczyny pytały która to ciąża to moja, oczekujemy trzeciego maluszka.

Życzę wszystkim mamusią udanych dziś wizyt i witam nowe mamusie

reklama
@mikini26 czyli jak ja mam z OM dziś 6 tydz i 0 dni czyli 6 pełnych a 7 zaczynam od jutra.? tak piszemy na aplikacji że jestem w 7 tyg, a z boku pisze mi 6 tydz i 0 dni

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

Do góry