gie_er
Fanka BB :)
Dziękuję, ale mam mega stres@eklerkaa - pięknego pęcherzyka!!
@Izabela90 @gie_er - samych dobrych wieści po wizycie u ginekologa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, ale mam mega stres@eklerkaa - pięknego pęcherzyka!!
@Izabela90 @gie_er - samych dobrych wieści po wizycie u ginekologa!
Dziękuję, ale mam mega stresPewnie jeszcze dostanę zjebkę za to, że zaszlam 1,5 mc po łyżeczkowaniu ...
Będzie zaczynał się 9 tydzieńNie martw sieja tez od razu w pierwszym cyklu po łyżeczkowaniu zaszłam
ja mam wizyte serduszkowa w czwartek to juz bedzie zaczynal sie 8 tydz.
Suwak nie odlicza. Więc sama to zrobie7t+5d
Będzie zaczynał się 9 tydzień![]()
Zobacz masz teraz 7 tydzień 5 dzień czyli 7 pełnych tygodni i 5 dni 8 tygodnia. W czwartek będziesz miała skończonych 8 tygodni i zaczniesz 9 tydzieńDla mnie te liczenie jest jakies dziwne. Lekarz zawsze mówi tak jak ja, to nie rozumiem.
Suwak nie odlicza. Więc sama to zrobie7t+5d
Zobacz masz teraz 7 tydzień 5 dzień czyli 7 pełnych tygodni i 5 dni 8 tygodnia. W czwartek będziesz miała skończonych 8 tygodni i zaczniesz 9 tydzień![]()