Staram się myśleć pozytywnie,ale to silniejsze ode mnie. Nic idę się szykować. Odezwę się jak będzie po wszystkim,i ochłonę.Grunt to pozytywne myślenie. Gdy sie martwimy nasz organizm to odczuwa i może wpłynąć na Maleństwa. Myśl pozytywnie proszę.
reklama
@Izabela90 jutro bede przechodzic to co Ty. Odezwij sie szybko po wizycie bede ciekawa cxy ja jutro zobacze serduszko u mnie 6+3
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Byłam właśnie zrobić badanie hcg wyniki wieczorem wiec przełoże wizytę u gin na jutro.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego chcesz przełożyć? Hcg nie jest konieczne do wizyty. Który tydzień Ci wychodzi?Byłam właśnie zrobić badanie hcg wyniki wieczorem wiec przełoże wizytę u gin na jutro.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Według OM to jest 4 tydzień 1 dzień.Dlaczego chcesz przełożyć? Hcg nie jest konieczne do wizyty. Który tydzień Ci wychodzi?
Pomyślałam, że jutro pójdę. Kwestia jednego dnia nie robi chyba różnicy.
No nie robi, to wczesna ciąża. Ja na pierwszą wizytę poszłam dopiero w 7 tygodniu i 1 dniu, żeby już coś zobaczyć na usg i się nie denerwować. Jeżeli chodzi o betę hcg to ważniejszy jest przyrost niż sam wynik, więc jak dzisiaj zrobiłaś betę powinnaś iść na kolejną w czwartek. 48h odstępu. Ja jeszcze z betą zrobiłam progesteron.Według OM to jest 4 tydzień 1 dzień.
Pomyślałam, że jutro pójdę. Kwestia jednego dnia nie robi chyba różnicy.
M@gda
Moderatorka
Nic się nie bój.Hejka. Ja wstałam po 7 i jestem tak zestresowana,wogole w nocy się budzilam. Wizytę mam na 10:40. Muszę dojechać 40km do mojego lekarza . Czekałam na ten dzień a teraz się strasznie boję. Trzymajcie kciuki. I to mocno.&&&&
"Jesteśmy" z Tobą.
M@gda
Moderatorka
Czekamy na wieści.Staram się myśleć pozytywnie,ale to silniejsze ode mnie. Nic idę się szykować. Odezwę się jak będzie po wszystkim,i ochłonę.
reklama
JaneHeart
Fanka BB :)
Moze już być u mnie na 6+1 było. Tylko jeszcze kwestia jak dobrym sprzętem lekarz dysponuje@Izabela90 jutro bede przechodzic to co Ty. Odezwij sie szybko po wizycie bede ciekawa cxy ja jutro zobacze serduszko u mnie 6+3