reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny niestety żegnam się z wami rano zaczęłam krwawić. Właśnie wracam ze szpitala. Niesty maleństwa już nie ma [emoji22] Życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań, żeby wasze maleństwa były zdrowe. Oraz Zdrowych Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Dziewczyny niestety żegnam się z wami rano zaczęłam krwawić. Właśnie wracam ze szpitala. Niesty maleństwa już nie ma [emoji22] Życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań, żeby wasze maleństwa były zdrowe. Oraz Zdrowych Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa [emoji4][emoji4][emoji4]
O nie...;( nie wiem co powiedzieć... płakać tylko mi zostaje. To niesprawiedliwe... ;( Byłyśmy na tym samym etapie... chyba tylko jeden dzień różnicy....

Bardzo mi przykro kochana:( Daj sobie czas na dojście do siebie i nie rezygnuj z marzeń!

To straszne! Jak ja sobie nie radzę z takimi wiadomościami. Rozwalają mnie, aż mi łzy napłynęły do oczu. Tak strasznie mi przykro. Trzymaj się i nie poddawaj.

Tak mi przykro! :( Trzymaj się!

Kurcze nie przychodzą już mi powiadomienia na aplikacji babyboom (na tym dzwonku) ostatnie powiadomienie 22 h temu. A zawsze wchodziłam na forum, to widziałam że są jakieś nowe posty, komentarze teraz nic. ;( nie wiem czemu

Przyjechała do mnie młodsza siostra po kościele i zabrała mi dzieci !!!! A maz śpi po 3 zmianie, Ale ciszaaaa..... Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Hehe

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........
Mnie tez nie przychodza... ja po prostu sprawdzam co jakis czas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No a jak! :)

Jest jakaś tabelka kto na kiedy ma termin? Póki co pewnie jestem ostatnia? U mnie 22.12.2017

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Jest tabela. Jest tez kalendarz. Jesli chcesz sie uzupelnic (polecam) to instrukcje znajdziesz w watku "kalendarz - ..." w naszym folderze Grudniowe mamy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry