reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny niestety żegnam się z wami rano zaczęłam krwawić. Właśnie wracam ze szpitala. Niesty maleństwa już nie ma [emoji22] Życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań, żeby wasze maleństwa były zdrowe. Oraz Zdrowych Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Dziewczyny niestety żegnam się z wami rano zaczęłam krwawić. Właśnie wracam ze szpitala. Niesty maleństwa już nie ma [emoji22] Życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań, żeby wasze maleństwa były zdrowe. Oraz Zdrowych Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa [emoji4][emoji4][emoji4]
O nie...;( nie wiem co powiedzieć... płakać tylko mi zostaje. To niesprawiedliwe... ;( Byłyśmy na tym samym etapie... chyba tylko jeden dzień różnicy....

Bardzo mi przykro kochana:( Daj sobie czas na dojście do siebie i nie rezygnuj z marzeń!

To straszne! Jak ja sobie nie radzę z takimi wiadomościami. Rozwalają mnie, aż mi łzy napłynęły do oczu. Tak strasznie mi przykro. Trzymaj się i nie poddawaj.

Tak mi przykro! :( Trzymaj się!

Kurcze nie przychodzą już mi powiadomienia na aplikacji babyboom (na tym dzwonku) ostatnie powiadomienie 22 h temu. A zawsze wchodziłam na forum, to widziałam że są jakieś nowe posty, komentarze teraz nic. ;( nie wiem czemu

Przyjechała do mnie młodsza siostra po kościele i zabrała mi dzieci !!!! A maz śpi po 3 zmianie, Ale ciszaaaa..... Nie wiem co mam ze sobą zrobić. Hehe

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........
Mnie tez nie przychodza... ja po prostu sprawdzam co jakis czas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No a jak! :)

Jest jakaś tabelka kto na kiedy ma termin? Póki co pewnie jestem ostatnia? U mnie 22.12.2017

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Jest tabela. Jest tez kalendarz. Jesli chcesz sie uzupelnic (polecam) to instrukcje znajdziesz w watku "kalendarz - ..." w naszym folderze Grudniowe mamy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry