reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny niestety żegnam się z wami rano zaczęłam krwawić. Właśnie wracam ze szpitala. Niesty maleństwa już nie ma [emoji22] Życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań, żeby wasze maleństwa były zdrowe. Oraz Zdrowych Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa [emoji4][emoji4][emoji4]
Anetka strasznie mi przykro, nie trać jednak nadziei, smutek i ból minie - wiem bo kiedyś przez to przeszłam, a w to miejsce może już za niedługo pojawi się małe szczęście! Podobno po poronieniu wzrasta szansa na następne. Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Trzymaj się i nie poddawaj! [emoji175][emoji177][emoji179][emoji182]

7v8rflw1jd7z9oat.png

reklama
Anetka strasznie mi przykro, nie trać jednak nadziei, smutek i ból minie - wiem bo kiedyś przez to przeszłam, a w to miejsce może już za niedługo pojawi się małe szczęście! Podobno po poronieniu wzrasta szansa na następne. Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Trzymaj się i nie poddawaj! [emoji175][emoji177][emoji179][emoji182]

7v8rflw1jd7z9oat.png
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] nie poddam się na pewno. Jest ból i Cierpienie, ale jestem z tych co szybko się podnoszą po przeżyciach i idą dalej z głową do góry. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA MIŁE SŁOWA. Mam nadzieję że się kiedyś się ponownie ma jakimś forum spotkamy[emoji6][emoji6][emoji6]

Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] nie poddam się na pewno. Jest ból i Cierpienie, ale jestem z tych co szybko się podnoszą po przeżyciach i idą dalej z głową do góry. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA MIŁE SŁOWA. Mam nadzieję że się kiedyś się ponownie ma jakimś forum spotkamy[emoji6][emoji6][emoji6]
Odwiedzaj nas i masz pisać co u Ciebie.!!! ;*

...........:::::::5tydz i 4dni:::::::::..........

Dziewczyny niestety żegnam się z wami rano zaczęłam krwawić. Właśnie wracam ze szpitala. Niesty maleństwa już nie ma [emoji22] Życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań, żeby wasze maleństwa były zdrowe. Oraz Zdrowych Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa [emoji4][emoji4][emoji4]
Bardzo mi przykro taka zła wiadomość na święta, trzymaj się i nie podawaj :-*

Anetko bardzo mi przykro, wiem co czujesz bo rok temu przechodziłam to samo :-( nie trać nadziei, czas leczy rany i prędzej niż później znowu napiszesz na Bb że pojawiły się dwie kreski .... czego Ci bardzo życzę! Trzymaj się Kochana :-*

Apostrofa mi lekarz powiedział ze jestem w 3 tygodniu. Pewnie termin porodu blisko twojego. Za 2 tygodnie kolejna wizyta to pewnie powie coś więcej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry