Ja tez nie miałam ani razu ktgA mnie nie zlecił w ogóle. To ktg robi się wszystkim? Czy jak są jakieś problemy?
Mnie tylko na każdej wizycie słuchał teętna, ale ani razu nie wspomniał o ktg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie miałam ani razu ktgA mnie nie zlecił w ogóle. To ktg robi się wszystkim? Czy jak są jakieś problemy?
Mnie tylko na każdej wizycie słuchał teętna, ale ani razu nie wspomniał o ktg.
Mi dziś mój lekarz powiedział że mam zadzwonić w poniedziałek do szpitala i umówić się na ktg... U mnie robią podobno od 37 tcJa tez nie miałam ani razu ktg
O to mamy podobny termin, ja na 19.12A ja mam termin na 18.12. ale mam przeczucie, że to będzie wcześniej.
To już 39 tydzień. Też Wam tak słabo pod koniec? Ja się wkurzam, że nie mam siły. Zwykła zmiana pościeli w łóżku, to przedsięwzięcie na cały dzień...
I ja nie mialam,ale zastanawialam sie czy to dlatego ze mialam od dawna planowana cc.Ja tez nie miałam ani razu ktg
Hmm musi sie eypowiedziec ktoras z dziewczyn bardziej doświadczonych, ale.chyba po to zeby jednak sprawdzic czy nawet jesli nie czujesz to nie ma jakichs skurczy. Przy okazji wiesz czy u maluszka wszystko okDziewczyny, a czy ktg nie robi się ( o ile wszystko w ciąży przebiega ok) w momencie kiedy jest się już w terminie?? Coś mi się tak o uszy obiło, że wtedy co 2 dni?? Po co robić wcześniej??
W środę wizytuję to zapytam lekarza jak to jestEdyta ja ktg mialam w 2 ciazach robione dopiero jak trafilam do szpitala na planowane cc w terminie.Nie wiem jak to jest w przypadku sn.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj pytałam tego mojego drugiego... Bo ta dr na 1 nic o ktg nie mówi...W środę wizytuję to zapytam lekarza jak to jest
I co Ci powiedział??Ja wczoraj pytałam tego mojego drugiego... Bo ta dr na 1 nic o ktg nie mówi...