reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny nie chce Was straszyć ale takiego bólu niestety chyba nie da się przegapić :laugh2: na pewno zorientujecie się, że dzidzia postanowiła się z Wami przywitac:yes:
M@gda nie myśl o tym za dużo. Najważniejsze, że będziesz mogła przytulić swoje maleństwo a blizna szybko się zagoi i zapomnisz. Jak się ma swój skarb w ramionach to na prawdę cała reszta już nie ma większego znaczenia.

reklama
Dziewczyny nie chce Was straszyć ale takiego bólu niestety chyba nie da się przegapić :laugh2: na pewno zorientujecie się, że dzidzia postanowiła się z Wami przywitac:yes:
M@gda nie myśl o tym za dużo. Najważniejsze, że będziesz mogła przytulić swoje maleństwo a blizna szybko się zagoi i zapomnisz. Jak się ma swój skarb w ramionach to na prawdę cała reszta już nie ma większego znaczenia.
Napewno masz racje, ale jakosinaczej wyobrazalam sobie nasz porod... z mezem,.zebysmy razem przywitali Żywke, zeby tata przecial pepowine, zebym mogla kangurowac. Ale pewnie niepotrzebnie sie stresuje :) tym bardziej, ze nie jestem bardzo zaskoczona ta cesarka, tylko ze skierowaniem w reku jest to bardziej... namacalne.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Masz czas oswoić się z tą myślą. Tak właściwie to przebiegu porodu nigdy nie da się idealnie przewidzieć. Na pocieszenie powiem Ci, że mój pierwszy poród też miał wyglądać inaczej ale niestety mój mąż nie mógł przyjechać, znajdował się daleko za granica i zostałam zupełnie sama... mimo wszystko była to dla mnie najpiękniejsza chwila w życiu.

Kurczę druga noc nie przesłana od 2 w nocy jak w zegarku boli mnie żołądek. Jakby mi ktoś skręcał wszystkie jelita przez to na bokach spać , ba wogole nie mogę. Do tego jakieś dreszcze. Ok 5-6 nad ranem przechodzi i zaczyna mnie boleć jak na okres i tak boli przez kilka godzin .
Jestem wykończona .
Nie wiem czy iść na izbę czy do ginekologa mojego . ..
Czy Panikuje czy co ... chyba już nie lubię być w ciazy ...[emoji14]

Kurczę druga noc nie przesłana od 2 w nocy jak w zegarku boli mnie żołądek. Jakby mi ktoś skręcał wszystkie jelita przez to na bokach spać , ba wogole nie mogę. Do tego jakieś dreszcze. Ok 5-6 nad ranem przechodzi i zaczyna mnie boleć jak na okres i tak boli przez kilka godzin .
Jestem wykończona .
E tam nielubisz. Masz moze numer do ginekologa? Jesli nie to chyba najpredzej orzyjma cie na izbie. To pewnie nic groznego, ale przede wszystkim nie powinnas sie stresowac. Jak lekarz cie zobaczy i powie ze wszystko ok, bedziesz spokojniejsza :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem wykończona .

Tak jak napisała Magda zadzwoń do swojego lekarza albo jedź do szpitala. Jak się upewnisz , że wszystko ok będziesz spokojna.

reklama
Do góry