reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dziś bylam u lekarza. Wszystko pozamykane na 4 spusty [emoji12]
Szkoda bo brzuszek już opadł i nie mogę się doczekać porodu . No ale oczywiscie tez sie boje jak diabli . Jestem już zmęczona 3 trymestrem chociaż to dopiero 35. 3 tc
Mały ma już 2800
A Wy jak tam ?

reklama
Szkoda bo brzuszek już opadł i nie mogę się doczekać porodu . No ale oczywiscie tez sie boje jak diabli . Jestem już zmęczona 3 trymestrem chociaż to dopiero 35. 3 tc
Mały ma już 2800
A Wy jak tam ?

No to super wieści. Tak trzymać dalej.
U nas w porządku , chociaż na tym etapie to już praktycznie wszystkie mamuśki na coś narzekają. Taki urok tej ostatniej prostej.
Ja się nie mogę zmobilizować do spakowania szpitalnej torby. Z dnia na dzień sobie obiecuję i nic.

Mały ma już 2800
A Wy jak tam ?

Chybaa kazda z nas sie troche boi :)

Ja caly czas mam brzuch nisko i jeszcze bardzo do przodu wywalony.

Ostatnie tygodnie sprawiaja, ze kazdej z nascos dolega. A to opuchlizny, a to skurcze, a to bezsennosc...

2800 to fajna waga.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajna waga ale masz jeszcze troszke czasu chociaz do 37 poczekaj ja dziś 35t0d i też bym już urodzila wiec rozumiem cie ale gadalam z małym i wie że ma zaczekac jeszcze minimum 2 tygodnie a najlepiej wiecej heh☺

Keisha waga rzeczywiscie super. Ja tez 35 tydzien i mam nadzieje, że moja kruszyna ma chociaż z 2 kg :oo: Mialam dzisiaj wizytę i co się okazało, że mała znowu zrobiła mi psikusa i jest ułożona główka do góry :eek: a było już prawidłowo. Teraz znów nic nie wiem, jeśli nie nie odwróci to cesarka. Jest malutka i ma dużo miejsca i ciągle tworzy jakieś akrobacje :laugh2:
Poza tym czuje się kiepsko dzisiaj. Ciśnienie 100 na 50. Myślałam, że się osune na podłogę, a oni mi pobrali krew na pocieszenie :baffled:

Hej :-) właśnie wróciłam od kardiologa i poprostu ręce mi opadly:( holter wyszedł kiepsko są zaburzenia rytmu serca a mimo to wskazań do cięcia nie mam tylko do porodu monitorowanego... Czyli co będę przez całe skurcze leżeć podpięta pod ekg? Echh boje się strasznie

Ja 20 listopada ide po termin na cesarke bo mlody też nie odwrócony. Głowa mnie szturcha co jakis czas po zoladku.. brzuch też opada, ale jestem dobrej myśli :)

reklama
Ja 20 listopada ide po termin na cesarke bo mlody też nie odwrócony. Głowa mnie szturcha co jakis czas po zoladku.. brzuch też opada, ale jestem dobrej myśli :)
Mnie też głowa szturcha po żołądku i... powoduje mega zgagę bo wszystko się unosi :D:D
Ja brzuch od dawna mam nisko, więc już nie ma co opadać. U mnie zaraz 36tc, ale już wstępnie mam termin cc jeśli córcia się nie obróci.

Do góry