reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam się ze wszystkimi :)
ja dziś też nawet dobrze spałam tylko trzy razy odwiedzałam wc ale momentalnie zasypiałam i nawet wygodnie mi się dziś spało :)
ja dziś w planach kawka u przyjacióły która rodzi w styczniu :) a później jakieś odkurzanie by się przydało, i nigdy nie myślałam że będę się tak cieszyć że mam obiadek zrobiony że nie muszę wymyślać robić itp :) tylko szybką jakąś surówkę machnę :)
@Millo ja w kolejowym rodzić będę, tam mój lekarz prowadzący jest ordynatorem ( z resztą w Gl też był ) a po drugie rodziłam tam mojego pierwszego synka i ten szpital mi się podoba, oddział mały, opieka dobra, położne-pielęgniarki bardzo miłe :)
Dziewczyny kupujecie, macie bazy do fotelików? bo ja właśnie bardzo mocno się nad tym zastanawiam
Dzień dobry wszystkim [emoji5]
Ja dzisiaj spałam dobrze, wstałam tylko o 5 na siku.

Marti trzymaj się, powodzenia. Mam nadzieję że maluszek jeszcze poczeka.

Ja bazy do fotelika nie kupuję, zostałam przekonana, że nie jest to jednak konieczne. Poza tym mam stary samochód i tej bazy i tak nie miałabym jak przypiąć.

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
@ Marti fajnie że jesteście razem. Przynajmniej się nie wynudzisz[emoji3] @olka ja właśnie się zastanawiam. Przy pierwszej córce nie miałam i czasami irytowalo mnie to ciągle zapinanie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Beatko chyba jedna z 1 to fakt:p brrr az sie boje hehe
Marti dobrze ze maz jest tam z Toba caly czas i ze dzialaja z lekami!Bedzie wszystko dobrze:*Musi!
Olka no najwazniejsze to miec dobre nastawienie do szpitala i jak personel fajny to juz w ogole:* Jakie bazy do fotelika?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mi właśnie jedna przeszła koło nosa jeszcze na gwarancji ;( a mój mąż mówił mi wczoraj dzwoń dzwoń a ja nie widziałam że pójdzie jak ciepłe bułeczki w ciągu jednego dnia ;( no cóż pech :(

Beatko chyba jedna z 1 to fakt:p brrr az sie boje hehe
Marti dobrze ze maz jest tam z Toba caly czas i ze dzialaja z lekami!Bedzie wszystko dobrze:*Musi!
Olka no najwazniejsze to miec dobre nastawienie do szpitala i jak personel fajny to juz w ogole:* Jakie bazy do fotelika?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

I jeszcze ja :biggrin2::biggrin2:i @maggie91 już mamy skończone 35 tygodni to napewno, ale różnie to z tymi poradami. Mam wizytę 6.11 i decyzja czy cc czy sn i czy mój mały lobuz obrócił się tak jak powinien :)

mi właśnie jedna przeszła koło nosa jeszcze na gwarancji ;( a mój mąż mówił mi wczoraj dzwoń dzwoń a ja nie widziałam że pójdzie jak ciepłe bułeczki w ciągu jednego dnia ;( no cóż pech :(
Ja planuje nabyć taką bazę. Może nie już teraz bo na początek nie będziemy bardzo dużo jeździć ale poluje na okazję ;)
A jaki fotelik kupiłaś?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, tak @Millo, @Małgoś86 i ja to czołówka :)
Ja jestem nastawiona na SN, 8.11 mam wizytę, mam nadzieję, że nic się nie zmieni :)
Dość słabo się czuję dzisiaj. Dobrze spałam, wygodnie mi było, ale od rana mam jakieś mdłości i duszności... Jest u mnie firma, która montuje mi dziś szafę w przedpokoju, nareszcie będę miała porządek w mieszkaniu, bo wszystko będzie pochowane. Będę miała zabudowę na całą ścianę 4,30m :)
Ja tylko przez krótka chwilę zastanawiałam się nad baza isofix do fotelika. Na razie stwierdziliśmy jednak że nie jest to dla nas niezbędne ;)
@Marti92 trzymaj się kochana w tym szpitalu, dobrze, że jest z Tobą Mąż. Dawaj nam znać na bieżąco, jak tylko będziesz mogła! :*

Witam :)
Ja spałam jak zawsze z budzeniem się przy zmianie pozycji. Już się chyba przyzwyczaiłam do tego.

@Marti92 trzymam kciuki za Was, napewno po lekach będzie wszystko dobrze.

@olka_l ja mam fotelik bez bazy i chyba nie będę kupować.

Udanych wizyt!! I miłego dnia dla wszystkich

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry