Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeHej. My dziś mieliśmy fajny dzień,kupiliśmy wózek,byliśmy coś zjeść,zakupy i na koniec te wykłady dla rodziców,ale caly czas ten brzuch się stawiał i skurcze dostałam i jestem teraz w szpitalu i muszę zostać i podadzą mi jakies leki żeby powstrzymać to
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Ojej powodzenia!!!Hej. My dziś mieliśmy fajny dzień,kupiliśmy wózek,byliśmy coś zjeść,zakupy i na koniec te wykłady dla rodziców,ale caly czas ten brzuch się stawiał i skurcze dostałam i jestem teraz w szpitalu i muszę zostać i podadzą mi jakies leki żeby powstrzymać to
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie w Katowicach ? Ja tez w Katowicach na Łubinowej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W kolejowym na Panewnickiej
Dzień dobry ja ze szpitalnego łóżka nadaje,od wczoraj podają mi dożylnie lek na powstrzymanie tych skurczy,przez 48 godz muszę to mieć i steroidy jedne dostałam drugie po 24 godz. Pokluli aż mnie ręce całe bolą Narazie jesteśmy w szpitalu z mężem,mamy pokój i wszystko co trzeba ale spać to ciężko mi,może się zdrzemne teraz, bo zmęczona. Miłego dnia !
Dzień dobry ja ze szpitalnego łóżka nadaje,od wczoraj podają mi dożylnie lek na powstrzymanie tych skurczy,przez 48 godz muszę to mieć i steroidy jedne dostałam drugie po 24 godz. Pokluli aż mnie ręce całe bolą Narazie jesteśmy w szpitalu z mężem,mamy pokój i wszystko co trzeba ale spać to ciężko mi,może się zdrzemne teraz, bo zmęczona. Miłego dnia !
steroidy to na rozwuj płuc dzidzi?
Witam się ze wszystkimi
ja dziś też nawet dobrze spałam tylko trzy razy odwiedzałam wc ale momentalnie zasypiałam i nawet wygodnie mi się dziś spało
ja dziś w planach kawka u przyjacióły która rodzi w styczniu a później jakieś odkurzanie by się przydało, i nigdy nie myślałam że będę się tak cieszyć że mam obiadek zrobiony że nie muszę wymyślać robić itp tylko szybką jakąś surówkę machnę
@Millo ja w kolejowym rodzić będę, tam mój lekarz prowadzący jest ordynatorem ( z resztą w Gl też był ) a po drugie rodziłam tam mojego pierwszego synka i ten szpital mi się podoba, oddział mały, opieka dobra, położne-pielęgniarki bardzo miłe
Dziewczyny kupujecie, macie bazy do fotelików? bo ja właśnie bardzo mocno się nad tym zastanawiam
ja dziś też nawet dobrze spałam tylko trzy razy odwiedzałam wc ale momentalnie zasypiałam i nawet wygodnie mi się dziś spało
ja dziś w planach kawka u przyjacióły która rodzi w styczniu a później jakieś odkurzanie by się przydało, i nigdy nie myślałam że będę się tak cieszyć że mam obiadek zrobiony że nie muszę wymyślać robić itp tylko szybką jakąś surówkę machnę
@Millo ja w kolejowym rodzić będę, tam mój lekarz prowadzący jest ordynatorem ( z resztą w Gl też był ) a po drugie rodziłam tam mojego pierwszego synka i ten szpital mi się podoba, oddział mały, opieka dobra, położne-pielęgniarki bardzo miłe
Dziewczyny kupujecie, macie bazy do fotelików? bo ja właśnie bardzo mocno się nad tym zastanawiam
reklama
a który tydzień jesteś?Dzień dobry ja ze szpitalnego łóżka nadaje,od wczoraj podają mi dożylnie lek na powstrzymanie tych skurczy,przez 48 godz muszę to mieć i steroidy jedne dostałam drugie po 24 godz. Pokluli aż mnie ręce całe bolą Narazie jesteśmy w szpitalu z mężem,mamy pokój i wszystko co trzeba ale spać to ciężko mi,może się zdrzemne teraz, bo zmęczona. Miłego dnia !