reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jak wygląda wasza sytuacja z pracą? Idziecie na zwolnienie wcześniej czy w zależności od samopoczucia i rozwoju fasolek? :)
Witaj nowa Mamusiu :) Ja byłam przedwczoraj na wizycie i gin pytał czy chcę zwolnienie bo ze względu na moje wcześniejsze "przykrości" ciąża jest podwyższonego ryzyka i lepiej żebym miała spokój, ale mam spokojną pracę także jeszcze posiedzę. Czas szybciej leci, a w domu bym ogłupiała. Następna wizytę mam w 10 tyg i wtedy może już wezmę. Zobaczymy. Nauczona doświadczeniem nie wybiegam za daleko w przyszłość ;)

Ale mnie od rana już mdli..nic nie mogę zjeść.Ledwo wstałam a już bym poszła spać.Chyba dzisiejszy dzień spędzę przy kominku... ;)
Mnie malutko mdli, w porównaniu do ciąży poprzedniej to jest raj. Wtedy to od rana do wieczora ściskałam kibelek. Teraz trochę rano mnie pomdli zanim czegoś nie zjem, a później czasami w ciągu dnia mnie złapie. Najbardziej doskwiera mi senność i zmęczenie, najchętniej poszłabym spać już o 16 heh ;)

Dziewczyny mam problem może ktoś tak miał z was w nocy lub rano jak wstaje w dzień nie,jak idę siusiu później bardzo boli mnie pęcherz i w środku wszystko piecze jak bym miała zapalenie pęcherza

Ja od razu poszłam na zwolnienie bo w swojej pracy bym nie dała rady i nie ma pracy dla kobiet w ciąży u nas. Ja dotąd czułam się ok,ale dzisiaj to porażka...

Mnie też za bardzo mdłości nie męczą. Bardziej ból i zawroty głowy. A z piersiami to różnie bywa raz mocno raz prawie wcale. Ale są nabrzmiałe. I zauważyłam że robią Mi się ciemne otoczki wokół skutków. A jak to u was wygląda z piersiami??

U mnie wiedzą moi rodzice i siostra, no i oczywiście mąż. Ja też z tych co wychodzą z założenia co ma być to będzie.

Ja tak samo jak w pierwszej ciąży mdłości nie mam.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wie oczywiście Mąż, mama, tata, siostra i przyszły szwagier. Teście narazie nie, powiemy Im w sobotę. Synek nie wie bo by rozgadał wszystkim dookoła z radości bo wiem jak chce mieć rodzeństwo, poza tym mimo wieku bardzo przeżył to co stało się z ostatnim dzieciątkiem także nie chcę na razie Mu mówić. Poczekamy z tym jeszcze, zobaczymy co będzie.

reklama
Do góry