reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jak wygląda wasza sytuacja z pracą? Idziecie na zwolnienie wcześniej czy w zależności od samopoczucia i rozwoju fasolek? :)
Witaj nowa Mamusiu :) Ja byłam przedwczoraj na wizycie i gin pytał czy chcę zwolnienie bo ze względu na moje wcześniejsze "przykrości" ciąża jest podwyższonego ryzyka i lepiej żebym miała spokój, ale mam spokojną pracę także jeszcze posiedzę. Czas szybciej leci, a w domu bym ogłupiała. Następna wizytę mam w 10 tyg i wtedy może już wezmę. Zobaczymy. Nauczona doświadczeniem nie wybiegam za daleko w przyszłość ;)

Ale mnie od rana już mdli..nic nie mogę zjeść.Ledwo wstałam a już bym poszła spać.Chyba dzisiejszy dzień spędzę przy kominku... ;)
Mnie malutko mdli, w porównaniu do ciąży poprzedniej to jest raj. Wtedy to od rana do wieczora ściskałam kibelek. Teraz trochę rano mnie pomdli zanim czegoś nie zjem, a później czasami w ciągu dnia mnie złapie. Najbardziej doskwiera mi senność i zmęczenie, najchętniej poszłabym spać już o 16 heh ;)

Dziewczyny mam problem może ktoś tak miał z was w nocy lub rano jak wstaje w dzień nie,jak idę siusiu później bardzo boli mnie pęcherz i w środku wszystko piecze jak bym miała zapalenie pęcherza

Ja od razu poszłam na zwolnienie bo w swojej pracy bym nie dała rady i nie ma pracy dla kobiet w ciąży u nas. Ja dotąd czułam się ok,ale dzisiaj to porażka...

Mnie też za bardzo mdłości nie męczą. Bardziej ból i zawroty głowy. A z piersiami to różnie bywa raz mocno raz prawie wcale. Ale są nabrzmiałe. I zauważyłam że robią Mi się ciemne otoczki wokół skutków. A jak to u was wygląda z piersiami??

U mnie wiedzą moi rodzice i siostra, no i oczywiście mąż. Ja też z tych co wychodzą z założenia co ma być to będzie.

Ja tak samo jak w pierwszej ciąży mdłości nie mam.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wie oczywiście Mąż, mama, tata, siostra i przyszły szwagier. Teście narazie nie, powiemy Im w sobotę. Synek nie wie bo by rozgadał wszystkim dookoła z radości bo wiem jak chce mieć rodzeństwo, poza tym mimo wieku bardzo przeżył to co stało się z ostatnim dzieciątkiem także nie chcę na razie Mu mówić. Poczekamy z tym jeszcze, zobaczymy co będzie.

reklama
Do góry