reklama
oj tak... mnie tej nocy wyjątkowo coś bolały, z każdym przewróceniem się z boku na bok ból był.Mnie na szczęście już tak mocno nie mdli jak przez 2 dni w zeszłym tyg. Czuję że kręci mi się w brzuchu ale jest to do wytrzymania. Gorzej z bólem cyckow... nie wyrabiam już... nawet dotknąć ich nie mogę....
AnetaManiak
Fanka BB :)
No i wszystko zmierza w dobrym kierunku[emoji6][emoji6]wspaniała nowina z samego rana[emoji7][emoji7][emoji7]Hej. Miałam właśnie drugie usg. Moje Skarby mają po 6 mm[emoji7][emoji7] Wszystko jest w porzadku. Jutro może w końcu wyjdę [emoji38]
eklerkaa
ZNAKOMICIE !!Hej. Miałam właśnie drugie usg. Moje Skarby mają po 6 mm[emoji7][emoji7] Wszystko jest w porzadku. Jutro może w końcu wyjdę [emoji38]
https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png
Z tym mówieniem bliskim, to ja specjalnie jak tylko powiedziałam mojemu S. o ciąży to mu przypomniałam, to co już wcześniej mówiłam, że jak coś, to nie rozgłaszamy na prawo i lewo od razu, a i tak mi co i raz wspomina o tym że "chyba będzie musiał powiedzieć". Oni chyba tak już mają. U mnie na razie tylko informacja wyciekła na forum, do 2 przyjaciółek, tatusia no i lekarza. Jutro powiem rodzicom (ew. siostrom) bo tam rzadko jeżdżę i potem nie wiem kiedy następny raz się spotkamy.Rodzina nie wie nic o ciąży. Tylko wie mąż, moja przyjaciółka i wy aaaaa i siostra mojego męża. Ale się wkurzylam jak się o tym dowiedziałam. powiedział jej na drugi dzień jak dwie kreski zobaczyliśmy on nie widzi nic w tym złego.. No przecież się pochwalił bo się cieszy. A szkoda pisać nawet. Wparowala mi kiedyś do domu z mężem swoim i mi gratuluję a nie wiedziałam gdzie mam szczękę zbierać bo nie wiedziałam o co im chodzi. ! No ale jakoś to przetrawilam nie będę się kłócić i denerwować. Już wie że narazie sobie nie życzę by jeszcze ktoś wiedział.
Ja pracuje w szkole, planuje iść na zwolnienie od maja, dyrektorka już wie i popiera. To okres matur a ja miałam być na wszystkich maturach rozszerzonych wiec umówiłam się z Dyrekcja ze ide na L4.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A u mnie wie tylko mój mąż i bratowa. Boje się komukolwiek powiedzieć,żeby później wrazie poronienia nie tłumaczyć wszystkim. We wtorek mam wizytę u lekarza jak ciaze potwierdzi to wtedy powiem mamie i rodzeństwu. A jak narazie trzymam to w sobie chociaż ciężko.
Angella210
U mnie też nie wiedzą wszyscy.Tylko rodzice i brat męża no i koleżanki i koledzy z pracy bo od początku jestem na zwolnieniu.
AnetaManiak
Za to U Mnie wieści się rozeszły. Wszyscy znajomi wiedzieli, że długo staramy się o dziecko, że się leczymy. Także po potwierdzeniu lekarza jak się jednej osobie powiedziało to tak po paru dniach już wszyscy wiedzieli. Ale My nie jesteśmy z tych przesądnych. I jestem zdania co ma być to i tak będzie.
reklama
Rossiczka
Moderatorka
U mnie wiedzą moi rodzice i siostra, no i oczywiście mąż. Ja też z tych co wychodzą z założenia co ma być to będzie.
Ja tak samo jak w pierwszej ciąży mdłości nie mam.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo jak w pierwszej ciąży mdłości nie mam.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom