reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja też do męża przyjechałam [emoji16] mój mąż jest już tutaj 5lat Ja 4lata. I ogólnie jestem zadowolona z życia tutaj.
Mi też odpowiada :) mój mały już 7 miesięcy w przedszkolu i radzi sobie świetnie. Ja pracuje a teraz dobrze mi się zgralo bo zaczynam po świętach szkole i że w ciąży jestem to z pracy zrezygnuje i nic mi nie będzie ze sobą kolidowalo :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też odpowiada :) mój mały już 7 miesięcy w przedszkolu i radzi sobie świetnie. Ja pracuje a teraz dobrze mi się zgralo bo zaczynam po świętach szkole i że w ciąży jestem to z pracy zrezygnuje i nic mi nie będzie ze sobą kolidowalo :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
To naprawdę fajnie, że wszystko wam się tutaj układa. A tyle ludzi się boi takich wyjazdów i pretekstem podaje np że boją się iż dziecko nie będzie mogło się przyzwyczaić.

Dziewczyny jak wygląda wasza sytuacja z pracą? Idziecie na zwolnienie wcześniej czy w zależności od samopoczucia i rozwoju fasolek? :)
Ja na pierwszej wizycie dostałam zwolnienie lekarskie. Dzisiaj mam kolejną wizytę i nie wiem czy będę mogła już wrócić do pracy czy jednak nie. Okaże się dzisiaj

Hej Mamusie. Ja wczoraj nie miałam sił pisać [emoji13] już się czuje jak w 9 miesiącu [emoji23][emoji23]

Maggie witaj :) ja planuje chociaż do końca lipca pracować ale zobaczymy co będzie dalej z dzieckiem.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Oprócz zmęczenia czuje się nawet ok tylko to zmęczenie mnie dobija... ciągle bym spała a 8 h w pracy to jakaś katorga...

Hejcia:*

Powodzenia na wizytach dzisiaj:)Zdjęcia obowiazkowe♡

Ja ledwo oczy otworze i musze migdaly zjesc..te mdlosci ta okropne..na szczescie synuś dzis dal pospac do 8 a nie 6 jak zawsze:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie na szczęście już tak mocno nie mdli jak przez 2 dni w zeszłym tyg. Czuję że kręci mi się w brzuchu ale jest to do wytrzymania. Gorzej z bólem cyckow... nie wyrabiam już... nawet dotknąć ich nie mogę....

reklama
@maggie91 witaj. ;)

Dzień Dobry dziewczyny dziś wstałam i czuje się już lepiej! Nie będę się poddawać to chyba przez tego gin. wczoraj miałam tylko źle myśli i myślałam już o najgorszym. MOJE DZIECIATKO DA RADE I JEST SILNIEJSZE !!!!! ;) wczoraj się w nim zakochałam jak zobaczyłam te 3 mm w tak wczesnej ciąży ;) <3. dziś siostra mi robi paznokcie więc trochę odbije sobie myśli w inną stronę. Rodzina nie wie nic o ciąży. Tylko wie mąż, moja przyjaciółka i wy ;) aaaaa i siostra mojego męża. Ale się wkurzylam jak się o tym dowiedziałam. powiedział jej na drugi dzień jak dwie kreski zobaczyliśmy on nie widzi nic w tym złego.. No przecież się pochwalił bo się cieszy. A szkoda pisać nawet. Wparowala mi kiedyś do domu z mężem swoim i mi gratuluję a nie wiedziałam gdzie mam szczękę zbierać bo nie wiedziałam o co im chodzi. ! No ale jakoś to przetrawilam nie będę się kłócić i denerwować. Już wie że narazie sobie nie życzę by jeszcze ktoś wiedział. ;)

Co do jedzenia mi wczoraj siły się truskawki i sobie kupiłam na ryneczku zjadłam z jogurtem.

A na mdłości polecam kapustę mieć na wierzchu i sobie tak przegryzac co jakiś czas. Tzn ja nie próbowałem. Bo nie mam mdłości no może delikatne. Jedyna moja dolegliwość to senność. Spala bym nawet na stojąco. Uwielbialam kawę, mąż mi nawet na święta kupił taki expresu do kawy już taki profesjonalny. a odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży ani jednej nie wypilam bo jakoś ochotę stracilam. Może dlatego ta senność?

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png

Do góry