reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry Kochane Mamuśki :) podczytywalam Was tylko, ale czas się ujawnić :)
Byłam już na dwóch USG, na pierwszym kropulka 1mm, a 06.04 6mm :) Obecnie wg USG jestem w 7w3dz, a z OM 8w5dz.
Po swietach ide na kolejne usg z nadzieja na serduszko :) :) :)
Na razie czuje się dość słabo - męczą mnie mdłości (bez wymiotow), ciągle odbijanie się i niewyobrazalna senność.

Pozdrawiam :*

reklama
O fuj :D znalazłam patent na mdłości. Świeża bułka z piekarni zjedzona na świeżym powietrzu. Tz patent na to żeby coś zjeść bez odruchu wymiotnego

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Też kupujesz te bułeczki do grzania [emoji4][emoji39] Mnie na szczęście rzadko kiedy mdli. A tego się boję w sumie bardziej wymiotów. Kiedyś prawie bym się udusiła bo zatrułam się wiśniami i zaczęłam tak mocno wymiotować, że nie mogłam tego powstrzymać. Od tamtego czasu zawsze ale to zawsze się powstrzymuje przed wymiotami

Też kupujesz te bułeczki do grzania [emoji4][emoji39] Mnie na szczęście rzadko kiedy mdli. A tego się boję w sumie bardziej wymiotów. Kiedyś prawie bym się udusiła bo zatrułam się wiśniami i zaczęłam tak mocno wymiotować, że nie mogłam tego powstrzymać. Od tamtego czasu zawsze ale to zawsze się powstrzymuje przed wymiotami
Wstąpiłam do piekarni po bułkę z serem :) ja nie wymiotuje ale muli mnie ciągle i to męczące bo niby chcesz coś zjeść ale nie chcesz :D ja jestem przy kości to mi to tam nie zaszkodzi ale jednak uczucie nie przyjemne

Wstąpiłam do piekarni po bułkę z serem :) ja nie wymiotuje ale muli mnie ciągle i to męczące bo niby chcesz coś zjeść ale nie chcesz :D ja jestem przy kości to mi to tam nie zaszkodzi ale jednak uczucie nie przyjemne

A chyba, że tak. Bo polecam bułeczki do piekarnika. Tylko tego samego dnia trzeba zjeść bo potem robią się jak guma[emoji6][emoji6][emoji6]Ja też do szczupłych nie należę [emoji16][emoji16][emoji16]

A chyba, że tak. Bo polecam bułeczki do piekarnika. Tylko tego samego dnia trzeba zjeść bo potem robią się jak guma[emoji6][emoji6][emoji6]Ja też do szczupłych nie należę [emoji16][emoji16][emoji16]
Bułki do piekarnika też kupuje :) tylko ja z rana leniwa to wolę do piekarni :) szczególnie że mieszkam w samym centrum i wszystko mam pod nosem :) jadę prosto z pracy na pazurki a wieczorem przyjeżdża moja siostra :) czuję że ten dzień będzie fajny , po za mdlosciami :D

Bułki do piekarnika też kupuje :) tylko ja z rana leniwa to wolę do piekarni :) szczególnie że mieszkam w samym centrum i wszystko mam pod nosem :) jadę prosto z pracy na pazurki a wieczorem przyjeżdża moja siostra :) czuję że ten dzień będzie fajny , po za mdlosciami :D

Ja niedawno ściągnęłam pazurki i jestem tak leniwa, że nie chce Mi się siąść zrobić nowych. Do Mnie w sobotę Teściowa przyjeżdża i pewnie będzie chciała pazurki to może wtedy i Ja sobie zrobię. To u Ciebie widzę taka prawdziwa rodzinna Wielkanoc się szykuje [emoji3][emoji3][emoji3] fajnie tylko pozazdrościć. Moi rodzice nie mogą przyjechać bo niestety w sobote i poniedziałek Moja mama pracuje. A rodzeństwa nie mam[emoji52]

Ja niedawno ściągnęłam pazurki i jestem tak leniwa, że nie chce Mi się siąść zrobić nowych. Do Mnie w sobotę Teściowa przyjeżdża i pewnie będzie chciała pazurki to może wtedy i Ja sobie zrobię. To u Ciebie widzę taka prawdziwa rodzinna Wielkanoc się szykuje [emoji3][emoji3][emoji3] fajnie tylko pozazdrościć. Moi rodzice nie mogą przyjechać bo niestety w sobote i poniedziałek Moja mama pracuje. A rodzeństwa nie mam[emoji52]
Moi rodzice też nie przyjeżdżają niestety. A tęskno już za nimi bo od bożego narodzenia ich nie widziałam. Ale oni nie lubią jeździć. Zostają z moim bratem i dziadkami w pl.

Dzień dobry Kochane Mamuśki :) podczytywalam Was tylko, ale czas się ujawnić :)
Byłam już na dwóch USG, na pierwszym kropulka 1mm, a 06.04 6mm :) Obecnie wg USG jestem w 7w3dz, a z OM 8w5dz.
Po swietach ide na kolejne usg z nadzieja na serduszko :) :) :)
Na razie czuje się dość słabo - męczą mnie mdłości (bez wymiotow), ciągle odbijanie się i niewyobrazalna senność.

Pozdrawiam :*
Witaj!

A mdlosci to chyba problem wiekszosci z nas o ile nie wszystkich :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry