reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@ zinc pochwal się wózkiem. Co do pudełek to ja w tamtym tygodniu kupiłam w rosmanie z zestawem chusteczek

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@ zinc pochwal się wózkiem. Co do pudełek to ja w tamtym tygodniu kupiłam w rosmanie z zestawem chusteczek

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj też do diabetologa bo się zwolniła wizyta, a tak ciężko się do niej dostać że byłam zapisana dopiero na 17go listopada! A miałam chodzić co 2tyg, a i tak już minęły 3. Ciekawe co mi powie bo mam przewagę dobrych wyników, ale trochę złych też... :(

A wózek kupiliśmy w końcu 2w1 baby design Lupo comfort (chcieliśmy wcześniej używany Mutsi) i do tego fotelik avionaut kite z tapicerką coneco za 260zł, więc bardzo tanio.
https://www.olx.pl/i2/oferta/mega-p...nowy-wyprzedaz-CID88-IDoYrnY.html#:9b75c78a05
Fotelik taki jak ten Link do: KITE Coneco fotelik samochodowy 0-13kg z adapterami do wózka COMODO , GROVER , PRIMAVERA

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

M@gda Ty masz kotki w domu, Tobie lekarz sam z siebie kazał badać toksoplazmozę czy go prosiłaś? Ja miałam wcześniej zbadaną, że nieprzebyta i nie choruję. Ale byłam ostatnio u cioci i mnie kot znajda dziabnął pazurkami i się zastanawiam czy panikować, czy odpuścić temat... :hmm:

Dziewczyny łóżeczka kupowałyście przez internet czy stacjonarnie? Bo nie wiem w jakich sklepach szukać :oo2: meblowych??

M@gda Ty masz kotki w domu, Tobie lekarz sam z siebie kazał badać toksoplazmozę czy go prosiłaś? Ja miałam wcześniej zbadaną, że nieprzebyta i nie choruję. Ale byłam ostatnio u cioci i mnie kot znajda dziabnął pazurkami i się zastanawiam czy panikować, czy odpuścić temat... :hmm:

Dziewczyny łóżeczka kupowałyście przez internet czy stacjonarnie? Bo nie wiem w jakich sklepach szukać :oo2: meblowych??
dziecięcych w trójmieście jest kilka takich sklepów (np. mama i ja albo akpol) , albo w ikei

Ja też mam 2 koty, ale lekarz robił toksoplazmozę dwa razy u mnie niezależnie od posiadanych kotów. Z tego co wiem to toksoplazmoza u kota może być tylko jeśli kot jest wychodzący, no i zarazić się nią można przez kał. Poza tym toxo można zarazić się nie tylko od kota ale i od surowego mięsa, dlatego nie wolno nam go jeść.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry