reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@ zinc pochwal się wózkiem. Co do pudełek to ja w tamtym tygodniu kupiłam w rosmanie z zestawem chusteczek

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@ zinc pochwal się wózkiem. Co do pudełek to ja w tamtym tygodniu kupiłam w rosmanie z zestawem chusteczek

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj też do diabetologa bo się zwolniła wizyta, a tak ciężko się do niej dostać że byłam zapisana dopiero na 17go listopada! A miałam chodzić co 2tyg, a i tak już minęły 3. Ciekawe co mi powie bo mam przewagę dobrych wyników, ale trochę złych też... :(

A wózek kupiliśmy w końcu 2w1 baby design Lupo comfort (chcieliśmy wcześniej używany Mutsi) i do tego fotelik avionaut kite z tapicerką coneco za 260zł, więc bardzo tanio.
https://www.olx.pl/i2/oferta/mega-p...nowy-wyprzedaz-CID88-IDoYrnY.html#:9b75c78a05
Fotelik taki jak ten Link do: KITE Coneco fotelik samochodowy 0-13kg z adapterami do wózka COMODO , GROVER , PRIMAVERA

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

M@gda Ty masz kotki w domu, Tobie lekarz sam z siebie kazał badać toksoplazmozę czy go prosiłaś? Ja miałam wcześniej zbadaną, że nieprzebyta i nie choruję. Ale byłam ostatnio u cioci i mnie kot znajda dziabnął pazurkami i się zastanawiam czy panikować, czy odpuścić temat... :hmm:

Dziewczyny łóżeczka kupowałyście przez internet czy stacjonarnie? Bo nie wiem w jakich sklepach szukać :oo2: meblowych??

M@gda Ty masz kotki w domu, Tobie lekarz sam z siebie kazał badać toksoplazmozę czy go prosiłaś? Ja miałam wcześniej zbadaną, że nieprzebyta i nie choruję. Ale byłam ostatnio u cioci i mnie kot znajda dziabnął pazurkami i się zastanawiam czy panikować, czy odpuścić temat... :hmm:

Dziewczyny łóżeczka kupowałyście przez internet czy stacjonarnie? Bo nie wiem w jakich sklepach szukać :oo2: meblowych??
dziecięcych w trójmieście jest kilka takich sklepów (np. mama i ja albo akpol) , albo w ikei

Ja też mam 2 koty, ale lekarz robił toksoplazmozę dwa razy u mnie niezależnie od posiadanych kotów. Z tego co wiem to toksoplazmoza u kota może być tylko jeśli kot jest wychodzący, no i zarazić się nią można przez kał. Poza tym toxo można zarazić się nie tylko od kota ale i od surowego mięsa, dlatego nie wolno nam go jeść.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry