reklama
Zjadłam dziś budyń z minimalna iloscia cukru i po godzinie 100
ja dziś na obiadek zjadłam kalafior z bułeczka na maśle i po 1h i 15minutach (zagapiłam sie) cukier miałam 90 a na "podwieczorek" knopers i popiłam parę łyków coli i 100
Między Łodzią a Sieradzem. Ale teraz mamy "eSkę" więc dobrze skomunikowaniA skąd dokładnie jesteś? Łódź to moje rodzinne miasto. Wyprowadziłam się kilka lat temu , ale nadal mieszkam blisko.
Witam wszystkie piekne brzuszki
Ja dzisiaj po wizycie u poloznej Wyniki ok, Maly nadal glowka do dolu. Poinformowala mnie co mam zabrac ze soba tutaj do szpitala. Powiedzialam jej, ze ostatnio mialam bole w dole brzucha I powiedziala, ze jesli jest to "rozciaganie " od srodka to niestety normalne, ale jesli bole ala skorcze to do szpitala.
Dzisiaj mamy 32 tygodnie I 5 dni Nie moge uwierzyc, jak ten czas leci
Ja dzisiaj po wizycie u poloznej Wyniki ok, Maly nadal glowka do dolu. Poinformowala mnie co mam zabrac ze soba tutaj do szpitala. Powiedzialam jej, ze ostatnio mialam bole w dole brzucha I powiedziala, ze jesli jest to "rozciaganie " od srodka to niestety normalne, ale jesli bole ala skorcze to do szpitala.
Narobilas nam smaka na kalafiorja dziś na obiadek zjadłam kalafior z bułeczka na maśle i po 1h i 15minutach (zagapiłam sie) cukier miałam 90 a na "podwieczorek" knopers i popiłam parę łyków coli i 100
Zinc
Fanka BB :)
No to zaszalałaś! [emoji4] po Knopersie to ja bym chyba miała ze 300! [emoji14]ja dziś na obiadek zjadłam kalafior z bułeczka na maśle i po 1h i 15minutach (zagapiłam sie) cukier miałam 90 a na "podwieczorek" knopers i popiłam parę łyków coli i 100
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zinc
Fanka BB :)
Ja jutro zaczynam 33ci - szok w połączeniu z coraz większym strachem. Chciałabym wydłużyć okres ciąży [emoji6]Witam wszystkie piekne brzuszki
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dopiero odczytuje :-)@maggie91 z racji że Ty juz taka przygotowanazwracam się z prośbą czy udostepnilabys listę kosmetyków dla nas i dziecka z której korzystalas. Tak wiem były już tu wrzucane i to niejednokrotnie ale chciałabym dzisiaj zakupić wszystko a spieszę się na szkołę rodzenia. Dziękuję Tej która wrzuci, buuuuziii
Chodzi o listę do szpitala czy wyprawkowa?
reklama