reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Witam wszystkie piekne brzuszki :)
Ja dzisiaj po wizycie u poloznej :) Wyniki ok, Maly nadal glowka do dolu. Poinformowala mnie co mam zabrac ze soba tutaj do szpitala. Powiedzialam jej, ze ostatnio mialam bole w dole brzucha I powiedziala, ze jesli jest to "rozciaganie " od srodka to niestety normalne, ale jesli bole ala skorcze to do szpitala.
Dzisiaj mamy 32 tygodnie I 5 dni Nie moge uwierzyc, jak ten czas leci :)

Witam wszystkie piekne brzuszki :)
Ja dzisiaj po wizycie u poloznej :) Wyniki ok, Maly nadal glowka do dolu. Poinformowala mnie co mam zabrac ze soba tutaj do szpitala. Powiedzialam jej, ze ostatnio mialam bole w dole brzucha I powiedziala, ze jesli jest to "rozciaganie " od srodka to niestety normalne, ale jesli bole ala skorcze to do szpitala.
Dzisiaj mamy 32 tygodnie I 5 dni Nie moge uwierzyc, jak ten czas leci :)
Ja jutro zaczynam 33ci - szok w połączeniu z coraz większym strachem. Chciałabym wydłużyć okres ciąży [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@maggie91 z racji że Ty juz taka przygotowana;)zwracam się z prośbą czy udostepnilabys listę kosmetyków dla nas i dziecka z której korzystalas. Tak wiem były już tu wrzucane i to niejednokrotnie ale chciałabym dzisiaj zakupić wszystko a spieszę się na szkołę rodzenia. Dziękuję Tej która wrzuci, buuuuziii
Kochana dopiero odczytuje :-)
Chodzi o listę do szpitala czy wyprawkowa?

reklama
Do góry