reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja mam dzisiaj ochotę na rosół więc też muszę się ruszyć do sklepu a pada deszcz. [emoji21] na szczęście pokój córki już posprzątany. Wreszcie znalazłam tapetę na jedną ze ścian. Muszę tylko jeszcze dzisiaj ją zamówić
1507629584-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj kolejny dzień ogarniania domu. Tym razem pokój córki. Muszę posegregować zabawki i zrobić małe przemeblowanie. Córka chce abyśmy do jej pokoju wstawili łóżeczko baby i chyba tak od razu zrobię. Niech ma pokoik z siostrą [emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to tak od początku maluszka chcesz do starszej córki? Ile ona ma lat?
U nas na początku dzidzia będzie z nami w sypialni. Dopiero po kilkunastu miesiącach pomyślimy o jej wyprowadzce .

Ja dzisiaj zjadlam koreczki sledziowe i chlebek na sniadanie, tylko troche pozno, bo wczesniej caly czas cos.
Nie mam pomyslu na obiadek, a wy co dobrego dzisiaj pichcicie:)?
Pogoda nawet ladna wiec dzisiaj spacerek chyba bedzie. Przy okazji kapcie w pepco kupie do szpitala.

U mnie dzisiaj kasza gryczana z gulaszem i ogórki kiszone.

Normalnie już w blokach startowych.:-D
Dokładnie, trochę tak zaczynam się czuć :D powoli odczuwam ten ostatni syndrom "czy wszystko już mam...?!" :D ciągle się wewnętrznie uspokajam, że to nie PRL i wszystko można kupić prawie od ręki, podpytać, poczytać w internecie, zadzwonić do położonej :) zapewne po porodzie i tak wszystkie teorie wezmą w łeb :D

reklama
Do góry