reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ehhh choróbska... ja kilka dni temu skończyłam brać antybiotyk 3-dniowy, nie wiedziałam, że jestem w ciąży, a że miałam zapalenie tchwicy i krtani to skończyło się na antybiotyku.... ginekolog mówi, żebym się nie stresowała, ale zawsze jakiś niepokój jest....
Sprawdź może w której kategorii bezpieczeństwa jest, może rzeczywiście nie masz się czym martwić. Jeśli antybiotyk jest ok to zawsze lepsze rozwiązanie niż szalejący stan zapalny w organiźmie.

reklama
O widzę że tu bardzo jedzeniowo się zrobiło [emoji3] ja dzisiaj nie mogę myśleć o jedzeniu, bo przez cały dzień jest mi mdło... [emoji20] od rana zjadłam tylko 2 małe kanapeczki... Do tego przypałętała mi się jakaś infekcja - boli mi gardło i mam gorączkę (po pracy miałam ponad 38, ale na szczęście spadła do 37,5)... Byłam u lekarza bo się przestraszyłam, dostałam zwolnienie do końca tyg. Na gorączkę mogę brać tylko paracetamol i mam dużo pić. Ech życie...

7v8rflw1jd7z9oat.png
Na gardło polecam czystek. Działa przeciwbakteryjnie i jak mialam w zeszłym tygodniu zapalenie ucha to zaczęło mnie tez gardło boleć i bardzo szybko mi pomógł :)

Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

2017-04-13 AnetaManiak Wizyta serduszkowa
2017-04-13 Ankuś wizyta serduszkowa pierwsza
2017-04-13 pieszczoszka1988 Wizyta kontrolna/usg

2017-04-18 Izabela90 wizyta u gin
2017-04-18 gie_er pierwsza wizyta u gina
2017-04-19 Oska303 Wizyta serduszkowa ❤❤
2017-04-19 Roksi Pierwsze usg ✊✊
2017-04-19 Karolcia1992 Wizyta serduszkowa ❤❤
2017-04-20 Mikini26 Wizyta serduszkowa ❤❤
2017-04-20 MagMag Wizyta serduszkowa ❤❤
2017-04-21 Mikado93 Pierwsza wizyta u gin
2017-04-24 Manique pierwsza wizyta u gin
2017-04-28 Angella210 wizyta u gin
2017-04-28 Mikado93 Wizyta u mojego gin (zakładanie karty ciąży)
2017-04-28 DigitalGirl Wizyta kontrolna u ginekologa

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację "Arkusze Google"?
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

reklama
@AnetaManiak, @Ankuś Życzę wam serc jak dzwony :)
@pieszczoszka1988 , a tobie cudownego podladania
Dziękuję, ja to jestem tak obesrana że nie wiem jak wytrzymam do 11. Nie mogę spać. Mąż musi podjechać na chwilę do pracy, mam nadzieję, że zdąży na wizytę, bo inaczej będę musiała przełożyć. Sama tam nie wejdę :( jeszcze odbiór tych cholernych badań. A mówiłam mężowi "jak zajdę w drugą ciążę to podejdę do niej zupełnie inaczej, będę spokojna i nie będę tak sie przejmować, zobaczysz..." i d...pa.

Do góry