reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dopiero na usg na 17 bo Maz mi nie odpuści jak pójde sama. Ja dwa rozki dostałam oba są miękkie ale wydaje mi się że jak ktoś nie będzie się czuł pewnie z Maluszkiem to usztywniany nie jest zła opcja.

U nas leje od nocy. Zawiozlam mojego do pracy bo rower w tych warunkach nie dałby rady i pewnie by odchorowal.

reklama
Ja kupilam usztywniany z racji ze to nasze pierwsze i wszystkie mamy w około mi mówią żeby usztywniany a że potem można wyjać wkładke jakby co.
Powodzenia na wizytach dziewczynki samych dobrych wiadomości.
Moje tez pierwsze i to dwa :D ale umiem trzymać dzidzie i się zastanawiam ciagle czy to noe będzie wkurzać taki usztywniany,można wyjąc ta wkładkę i normalnie używać bez niej jakby co,jak to wyglada ?

Moje tez pierwsze i to dwa :D ale umiem trzymać dzidzie i się zastanawiam ciagle czy to noe będzie wkurzać taki usztywniany,można wyjąc ta wkładkę i normalnie używać bez niej jakby co,jak to wyglada ?
Marti ja przy pierwszej córce miałam usztywniany. Mi jakoś nie odpowiadał. Babcia z dziadkiem na początku to używali przy trzymaniu małej Ale to też chwilkę. Teraz na pewno tylko miękki. Przynajmniej jakoś tak czuję dziecko jak trzymam

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry moje drogie wróciłam do Was :)
Miłego dnia
U mnie dzisiaj dzień prania i zmiany garderoby z letniej na zimową. worki próżniowe zakupione wiec do dzieła ;)
Jezu ja też muszę się zebrać do tego Ale jakoś brak mi weny. Myślę że jak zaraz zacznie brakować mi ciepłych ubrań to wtedy szybciutko zanurkuję w szafie[emoji2]

Ja
Jezu ja też muszę się zebrać do tego Ale jakoś brak mi weny. Myślę że jak zaraz zacznie brakować mi ciepłych ubrań to wtedy szybciutko zanurkuję w szafie[emoji2]

Ja musiałam się zmobilizować bo musze zrobić miejsce dla małej w komodzie bo ogólnie nie spieszy mi się do zimowych dni :biggrin2:

@Zinc Możesz się wybrać,skontrolować zabki warto :)
A ja jeszcze wrócę do tematu rożków,bo nie mogę się zdecydować i nic nie zamówiłam jeszcze. Jakie lepsze,te z wkładka usztywniane czy miękkie ? Chce kupić taki ciepły rożek z minky,ale miękki czy usztywniany :eek:
Ja kupiłam taki, jest miękki i bardzo cieplutki. Na stronie wydawał mi się taki grubiutki :) Jestem zadowolona z zakupu! Teraz poszukuję wzoru kompletu do wózka, też z minki kocyk / kołderka plus płaska poduszeczka.
Link do: ROŻEK BECIK OTULACZ bawełna minky SERCA MIĘTOWY

Chwale się:
To jest ten najnowszy kocyk, ale niestety wyszedł ciut maly, bo mi się włoczki pokończyły. jeszcze po jednym rzędzie w każdym kolorze by się przydał. Minimum jeszcze ten biały na końcu. Ale nic, ten sie przyda, a zrobię nowy taki, tylko może tym razem jakieś róże kupię... :)
Cudne kocyki!!! Gratuluję talentu!
1505714288-aaaaaa.jpeg

A to jest poprzedni kocyk. Zdjecie nie jest najlepsze, ale ten kocyk jest juz duży i bedzie ciepły :)
1505714316-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chwale się:
To jest ten najnowszy kocyk, ale niestety wyszedł ciut maly, bo mi się włoczki pokończyły. jeszcze po jednym rzędzie w każdym kolorze by się przydał. Minimum jeszcze ten biały na końcu. Ale nic, ten sie przyda, a zrobię nowy taki, tylko może tym razem jakieś róże kupię... :)
1505714288-aaaaaa.jpeg

A to jest poprzedni kocyk. Zdjecie nie jest najlepsze, ale ten kocyk jest juz duży i bedzie ciepły :)
1505714316-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale piękne! Jakie ładne wzory i kolory :) zdolna bestia! :D

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry