reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

@0MELKA0 tak mi przykro [emoji53]. Jak już będziesz do nas zaglądać to daj znać co u Ciebie słychać, mam nadzieję, że za jakiś czas przyniesiesz nam same dobre wieści [emoji6]! Trzymam za Ciebie kciuki [emoji8].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ehhh u mnie kiepski przyrost 74% ze 156,08 na 275,12.
Morfologia też szału nie robi, bo prawie wszystko w dolnej granicy normy.

Gier a w ktorym jestes dniu cyklu? Od 60% sie miesci w normie:* moja krew tez taka sobie.Pokaz wyniki

Madzia a czemu przypuszczasz ze 2 bobo maja byc?:p Masz w rodzinie blizniaki?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

35 dc owulacja raczej w 19 według temp.Zrobiłam jeszcze TSH 1,6077
Img.jpg

Załączniki

• Img.jpg
    Img.jpg
    116,2 KB · Wyświetleń: 78
Gier a w ktorym jestes dniu cyklu? Od 60% sie miesci w normie:* moja krew tez taka sobie.Pokaz wyniki

Madzia a czemu przypuszczasz ze 2 bobo maja byc?:p Masz w rodzinie blizniaki?

Jestem po in vitro. Mialam transferowane 2 zarodki. Moze oba zostaly ze mna tylko jeden jest wstydliwy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia aaa przepraszam:*ciagle zapominam:)Sierota ja!.

Gier krew masz dobra.Jedynie hemoglobina za niski czyli zelazo.Buraki,buraki sie kłaniają Kochana a tsh bardzo ladne:*

Do góry