reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Wiem kochane wiem ze czas leczy razny. Ja poronilam w listopadzie to jest drugie. Wiec wiem ze nic nie pomoze.samo musi przejsc...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Fanka BB :)
Melka a przypuszcza lekarz co moze byc przyczyna? hormony badalas?progesteron?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie będziesz musiała porobić wszystkie badania. Do kolejnej ciąży tak się przygotujesz, że nic złego już się nie wydarzy. Dobrze, że sama się oczyszczasz, a nie masz łyżeczkowania. Nastaw się na walkę! Mi to pomogło. Zaczęłam od badań, poczekałam na pierwszą miesiączkę i do dzieła.Wiem kochane wiem ze czas leczy razny. Ja poronilam w listopadzie to jest drugie. Wiec wiem ze nic nie pomoze.samo musi przejsc...
AnetaManiak
Wiem, że te słowa raczej słabo pomagą. Ale My wszystkie wierzymy z całych serc, że przyjdzie taki dzień, że zostawisz za sobą to cierpienie a zacznie Ci Świecić Słoneczko i będziesz PRZESZCZĘŚLIWĄ MAMUSIĄ [emoji8][emoji8][emoji8]Wiem kochane wiem ze czas leczy razny. Ja poronilam w listopadzie to jest drugie. Wiec wiem ze nic nie pomoze.samo musi przejsc...
M@gda
Moderatorka
Melka... to takie niesprawiedliwe... shit!!! Bardzo mi przykro... Zycze ci zeby niedlugo twoj wymarzony maluszek sie pojawil i zostal z mamusia na 9 miesiecy!!!Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...
Musze sie pozegnac, wizyta potwierdzila poronienie, caly czas sie czyszcze, wroce zobaczyc co u Was za jakis czas, narazie niestety jest ciezko. Zycze Wam jak najlepiej!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji10][emoji11]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Tak mi przykro tule mocno :-*Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...
Musze sie pozegnac, wizyta potwierdzila poronienie, caly czas sie czyszcze, wroce zobaczyc co u Was za jakis czas, narazie niestety jest ciezko. Zycze Wam jak najlepiej!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji10][emoji11]
reklama