reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak, mi Avent Natural 0+ polecała i położna i koleżanki, to też jest butla typu "muszę się namęczyć, żeby coś poleciało", więc nadaje się jak najbardziej dla kp :)
Ja chce karmić piersią, ale planuje też odciągać i np żeby tato albo babcia podawała w butelce, gdy ja pójdę na "10minut" do Biedronki lub bardziej realnie do Pepco :D

reklama
Ja nie napisałam, ze się nie da wcale, tylko że były z tym kłopoty i dziewczyny potrafiły wracać na forum zamknięte - taki watek był poruszany na moderatorskim. Żeby tego zaoszczędzić wam (i sobie, bo były by zarzuty, że nie osunęłam tej czy tamtej) i nie wywalać nikogo z jednego już zamkniętego - zaproponowałam wam nowy wątek. Który powstał.
Magda, Ty nam zaproponowałaś nowy wątek? Naprawdę? Kiedy? Bo fakty mówią co innego, to my o nim rozmawiałyśmy i o niego poprosiliśmy. Dodam, że przecież w tym czasie Cię nie było...więc proszę nie mijaj się z prawda po raz kolejny.

Ja nie napisałam, ze się nie da wcale, tylko że były z tym kłopoty i dziewczyny potrafiły wracać na forum zamknięte - taki watek był poruszany na moderatorskim. Żeby tego zaoszczędzić wam (i sobie, bo były by zarzuty, że nie osunęłam tej czy tamtej) i nie wywalać nikogo z jednego już zamkniętego - zaproponowałam wam nowy wątek. Który powstał.
Magda naprawdę ? Nie chce mi się szukać Twoich wypowiedzi. A co do nowego zamkniętego, to jeszcze niedawno byłyśmy takie i owakie, że Ciebie w czasie żałoby wątkiem męczyłyśmy, dzisiaj to Twoja inicjatywa, a jutro jeszcze inaczej będzie ? Watek powstał z naszej inicjatywy, gdybyś się nie odezwała to same byśmy napisały do adminki. Pisać jeszcze umiemy :D

Ja z Tobą nie umiem rozmawiać, bo Ty cały czas wszystko przekręcasz. Mnie zaginanie czasoprzestrzeni naprawdę nie interesuje. Ani szperanie po postach sprzed iluś tam tygodni.

My na styczniowkach watek zamkniety zalpzylysmy 5mcy po urodzeniu dzieci i pamietam ze po porodzie tez kilka mam dolaczylo z pytaniami itp tak samo pod koniec terminu tez bo duzo osob idzie pozniej na l4 i dopiero mialy czas pisac

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnie moje sprostowanie. Bo już naprawdę sił mi brak na rozmowy na ten temat.

Wątek zamknięty miał być dla Dziewczyn aktywnych, jakby ktoś się nowy pojawił po jakimś czasie miał być mu przyznawany dostęp. Jednak u nas wątek zamknięty to było zapraszanie każdego jak leci. Bo ktoś chciał w swoim drugim poście na forum, to czemu nie. Nie spodobało m.in mi się to. Bo moim zdaniem mija się to z celem. Zwłaszcza, ze ja bym chciała móc pochwalić się zdjęciami mojej córeczki w wątku z ograniczonym dostępem.

Nie było mowy o żadnym elitarnym klubie, o klubie wzajemnej adoracji czy czymś w tym rodzaju. po prostu wątek grudniówek aktywnych.

Nie jest chyba tajemnicą, że niektóre z nas się wręcz zaprzyjaźniły ze sobą. że nasze rozmowy od dawna już nie są związane jedynie z ciążą. Teraz jesteśmy oceniane jako złe , nidobre, głupie, stare, hejterki, krzykaczki i inne. Szkoda.

Ostatnie moje sprostowanie. Bo już naprawdę sił mi brak na rozmowy na ten temat.

Wątek zamknięty miał być dla Dziewczyn aktywnych, jakby ktoś się nowy pojawił po jakimś czasie miał być mu przyznawany dostęp. Jednak u nas wątek zamknięty to było zapraszanie każdego jak leci. Bo ktoś chciał w swoim drugim poście na forum, to czemu nie. Nie spodobało m.in mi się to. Bo moim zdaniem mija się to z celem. Zwłaszcza, ze ja bym chciała móc pochwalić się zdjęciami mojej córeczki w wątku z ograniczonym dostępem.

Nie było mowy o żadnym elitarnym klubie, o klubie wzajemnej adoracji czy czymś w tym rodzaju. po prostu wątek grudniówek aktywnych.

Nie jest chyba tajemnicą, że niektóre z nas się wręcz zaprzyjaźniły ze sobą. że nasze rozmowy od dawna już nie są związane jedynie z ciążą. Teraz jesteśmy oceniane jako złe , nidobre, głupie, stare, hejterki, krzykaczki i inne. Szkoda.
Ja to rozumiem. Uważam, że to fajnie, że znalazlyscie przyjaźń i zaufanie na forum. Nie ma w tym nic złego. Nie uważam, że jesteście jakimś wybranym kółkiem adoracji. Faktycznie te osoby, które "odeszły" kojarzę najlepiej, bo pisałyście dużo, odnosilyscie się do swoich i innych postów, dużo doradzalyscie. Mi tylko brakuje właśnie tych porad i Waszej energii :) to tyle. Pozdrowienia i spokojnej końcówki ciąży :)

Ja to rozumiem. Uważam, że to fajnie, że znalazlyscie przyjaźń i zaufanie na forum. Nie ma w tym nic złego. Nie uważam, że jesteście jakimś wybranym kółkiem adoracji. Faktycznie te osoby, które "odeszły" kojarzę najlepiej, bo pisałyście dużo, odnosilyscie się do swoich i innych postów, dużo doradzalyscie. Mi tylko brakuje właśnie tych porad i Waszej energii :) to tyle. Pozdrowienia i spokojnej końcówki ciąży :)

ja mam podobne odczucie,

dla mnie to pierwsza ciąża i porady doświadczonych mam są niezastąpione

Dziewczyny dajcie sobie juz siana z tym tematem ta winna tamte niewinne no ludzie przeciez to tylko forum.
@Rossiczka nie masz sil do tego a najwiecje drazysz temat odpusc to do niczego nie prowadzi bo kazda bedzie miala swoje zdanie na ten temat a tylko psuje atmosfere.

Dzień dobry,
Widzę ze tu ciężka atmosfera sie zrobiła... moze juz sie w nas budzi trochę stres przedporodowy. Ja uciekam w porządki.. jeszcze cyt a nigdy u mnie nie bylo tak czysto ☺.
Pytanko do dziewczyn które maja cukrzycę. Ile utylyscie? Ja mam 8,5kg na plusie i wczoraj mnie diabetolog zjechała ze to za dużo. Waze teraz 68kg przy wzroście 162cm. Cukry mam w normie... A mnie straszy ze jak dalej bede tak przybierać to mi włączy insulinę bo dziecko bedzie za duże i bedzie cc...

reklama
Dziewczyny dajcie sobie juz siana z tym tematem ta winna tamte niewinne no ludzie przeciez to tylko forum.
@Rossiczka nie masz sil do tego a najwiecje drazysz temat odpusc to do niczego nie prowadzi bo kazda bedzie miala swoje zdanie na ten temat a tylko psuje atmosfere.
pozwól że o własnych postach będę sama decydować.
W tej całej sytuacji najbardziej jest zabawne zdanie osób których ta sytuacja nie dotyczy. Nie chcesz czytać moich postów nie musisz, scrolluj sobie w dół.

Do góry