reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej, wczoraj w końcu miałam pierwszy dzień lepszego samopoczucia ale jeszcze i tak lecę do dr rodzinnej bo i tak mam do niej sprawę. Ostatnimi czasy nie miałam jak wchodzić na forum bo strasznie mnie rozłożyło ale posty z radami widziałam i dziękuję dziewczyny :) Teraz mam na głowie szybką przeprowadzkę bo wiele czasu przez tą chorobę nie zostało i przygotowania do ślubu (za półtorej tygodnia).
Do tego nauki życia z cukrzycą ciąg dalszy. Jak na złość, jak mnie wcześniej przez całą ciążę odrzucało od słodkiego, to teraz jak mam świadomość, że glukometr "prawdę mi powie" ;) mam jakieś głupie napady zachcianek tylko i wyłącznie na to czego nie mogę. Wczoraj walczyłam najpierw z brzoskwiniami w puszce, a potem wieczorem z dostaniętymi od nieświadomej znajomej ulubionymi pralinkami.

Postaram się Was do końca nadrobić ale nie wiem jak mi się to uda w obecnej sytuacji, tymczasem życzę wszystkim miłego dnia, a dziewczynom @Małgoś86, @Rossiczka, @chucherko oraz tym nie wpisanym powodzenia na wizytach i samych dobrych wieści o maluszkach :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny!
Powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki.
Ja uwazam, ze to troche wstd, ze do takiej sytuacji musialo dojsc. Dorosle kobiety a zachowanie jakby z przedszkola. Nie uwazam ze kryterium zamkniecia forum powinno opierac sie na tym kto kogo lubi. Bo tak jak ja nie wszystkich daze sympatia tak i nie mam problemu z tym ze ktos nie dazy mnie. Rozumiem to. zeby ustrzec sie przed gapiami, ktorzy moga wykorzytac to co piszemy w nieodpowiedni sposob ale nie rozumiem, ze sie izolujemy od kogos kto jest czynny na forum bo nie spodobala nam sie jego odpowiedz albo ma inny swiatopoglad. Tak jak zaczelam wstyd dla naszej grupy, ze ktos musial z zewnatrz w to ingerowac.
Administrator i jednocześnie założyciel BB ma prawo (i powinien) interesować się co się dzieje na różnych wątkach. W sumie nie wiem tylko, kto wywołał admina do tablicy. Ale może dobrze się stało, szczególnie, że problem dotyczy mnie jako moderatorki vs dziewczyny z forum - bo nie ma kogoś kto mógłby obiektywnie spojrzeć na sytuację.

Czesc Dziewczyny!
Ja uwazam, ze to troche wstd, ze do takiej sytuacji musialo dojsc. Dorosle kobiety a zachowanie jakby z przedszkola. Nie uwazam ze kryterium zamkniecia forum powinno opierac sie na tym kto kogo lubi. Bo tak jak ja nie wszystkich daze sympatia tak i nie mam problemu z tym ze ktos nie dazy mnie. Rozumiem to. zeby ustrzec sie przed gapiami, ktorzy moga wykorzytac to co piszemy w nieodpowiedni sposob ale nie rozumiem, ze sie izolujemy od kogos kto jest czynny na forum bo nie spodobala nam sie jego odpowiedz albo ma inny swiatopoglad. Tak jak zaczelam wstyd dla naszej grupy, ze ktos musial z zewnatrz w to ingerowac.
Chyba zbyt dużo wolnego czasu co niektórym uderzyło do głowy i stąd te dziwna sytuacja [emoji12] a tak na poważnie popieram w 100%. Stare baby a głupie. Rozumiem chęć zamknięcia wątku Ale okoliczności w jakich to się odbyło już Nie!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tez dostalam maila ale mnie sie wydaje że już nie ma sensu tego roztrzasac było trudno mineło i tak napewno nas beda dziewczynki podczytywały☺ moze sie jeszcze odezwa nie ma co sie kłócic szkoda zycia. Milego dnia wszystkim☺

Co do butelek jak mam dwie Avent Natural, one mają też smoczek, który bardzo przypomina kobieca pierś.
A polecał ci je ktoś?? Bo ta co maglik zaproponowała z opisu wydaje sie sensownym wyborem. Taka też była argumentacja na mojej szkole rodzenia, że jesli podamy dziecko butelkę to dziecko powinno się natrudzić żeby cos poleciało, bo inaczej rozleniwi się i nie będzie chciało wrócić za pierś, bo tam będzie trzeba się pomęczyć a na butli nie.

Dzień dobry. Widze,ze większość z Was dobrze spała tak jak i ja:) kropelki do nosa,które mąż kupił wczoraj pomogły i przespałam cała noc,dopiero jak mąż szedł do pracy to się prebudzilam i mówi: a ty nawet nie wstajesz na siusiu,nie ciśnie cie?:D Wiec wstałam,zjadłam śniadanie i wróciłam dalej do łóżka.
Co do butelek to właśnie tez mam medela calma z tym smoczkiem,ale muszę jeszcze dokupić jeden smoczek. I tak się zastanawiam jak to jest z tymi smoczkami,najpierw mamy taki 0+ a później to trzeba tylko te smoczki zmieniać na 3+ itd. żeby mleko leciało z niej odpowiednio dla maluszków ?:errr:
Powodzenia na dzisiejszych wizytach i miłego dnia:wink:

Chyba zbyt dużo wolnego czasu co niektórym uderzyło do głowy i stąd te dziwna sytuacja [emoji12] a tak na poważnie popieram w 100%. Stare baby a głupie. Rozumiem chęć zamknięcia wątku Ale okoliczności w jakich to się odbyło już Nie!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam bardzo, a skąd Ty znasz okoliczności ? Skąd wiesz co się działo i jak to wyglądało.

Może to Ty jesteś głupią babą, skoro wydajesz oceny nie znając sytuacji....

reklama
Czesc Dziewczyny!
Nigdy kryterium zamknięcia forum nie miało się opierać na sympatii, a na tym kto się udziela. Niestety dostęp był przyznawany każdemu kto chciał. Doszło do ponad 100 nicków, z czego 80% nawet z nazwy nikt nie kojarzył.

Magda ale widzę, po wypowiedzi aminki że jednak da się usuwać osoby z zamkniętego. Widzisz kłamstwo ma krótkie nogi.

Do góry