CarlaR
Fanka BB :)
Aha, z leków biorę duphaston, acard, leki na tarczycę (niedoczynność), witaminę D i kwas foliowy.
Hej a jaką dawkę Acardu przyjmujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, z leków biorę duphaston, acard, leki na tarczycę (niedoczynność), witaminę D i kwas foliowy.
Carla ty poronilas, dobrze pamietam? Moze uznal ze.dla ciebie 150bedzie.lepsze, w tej sytuacji.Właśnie ja tez słyszałam tylko o 75 a tu mi wystrzeli z 150... no ale facet jest ginekologiem lata całe i na pewno wie co robi... mam nadzieję :/
Ja poroniłam w 12 tyg i miałam też zmarłe w brzuszku dziewięciomiesiączne dzieciątko. Dzień przed terminem porodu... Nie wiemy czemu tak się stało. Robiłam później różne badania ale nic nie wykazały złego. Jedyne co wiem to to że były trzy zawały w łożysku, stąd ten Acard, ale martwi mnie czemu taka olbrzymia dawka. Nawet pani w aptece powiedziała, że dobrze ze zaznaczyłam, że 150 bo nieczęsto takie ktoś kupuje...Carla ty poronilas, dobrze pamietam? Moze uznal ze.dla ciebie 150bedzie.lepsze, w tej sytuacji.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro mialas zwaly to.pewnie dlatego, zeby sie nie powtorzylyJa poroniłam w 12 tyg i miałam też zmarłe w brzuszku dziewięciomiesiączne dzieciątko. Dzień przed terminem porodu... Nie wiemy czemu tak się stało. Robiłam później różne badania ale nic nie wykazały złego. Jedyne co wiem to to że były trzy zawały w łożysku, stąd ten Acard, ale martwi mnie czemu taka olbrzymia dawka. Nawet pani w aptece powiedziała, że dobrze ze zaznaczyłam, że 150 bo nieczęsto takie ktoś kupuje...
To na pewno ale ta 150ka mnie przeraża.Skoro mialas zwaly to.pewnie dlatego, zeby sie nie powtorzyly
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro miZycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...
Musze sie pozegnac, wizyta potwierdzila poronienie, caly czas sie czyszcze, wroce zobaczyc co u Was za jakis czas, narazie niestety jest ciezko. Zycze Wam jak najlepiej!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji10][emoji11]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro... Trzymaj się kochana. Teraz może ciężko w to uwierzyć, ale przetrwasz. Jeszcze kiedyś będzie pięknie, proszę uwierz mi. Ściskam Cię mocno i przesyłam dużo siły. Trzymaj się cieplutko :*Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...
Musze sie pozegnac, wizyta potwierdzila poronienie, caly czas sie czyszcze, wroce zobaczyc co u Was za jakis czas, narazie niestety jest ciezko. Zycze Wam jak najlepiej!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji10][emoji11]
[emoji22][emoji22][emoji22]Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...
Zycze Wam wszystkim wszystkiego najlepszego, szczesliwych rozwiazan i malo stresu, a duzo, duzo zdrowia dla Was i maluszkow. Pieknych zdjec kropkow i serduszek... trzymam za Was wszystkie kciuki...