M@gda
Moderatorka
Uffff, nadrobiłam. Dużo się działo. Ja weekend miałam zabiegany. Miałam 40-ste urodziny mojej najlepszej koleżanki z pracy (btw. mojej dyrektorki ), później poprawiny urodzin, a wczoraj cały dzień byłam na grzybach. Jestem wymęczona, ale bardzo usatysfakcjonowana weekendem dziś albo jutro wyjeżdżam do Mamy do Białegostoku (muszę dać radę 5h pociągiem...), a M. dojeżdża w piątek, bo w sobotę mamy weselicho
Wczoraj przyszło nam łóżeczko, mamy już skręcone, materac kokos-gryka. Zostało kupić prześcieradła i jeszcze jakieś kocyki, ochraniacz. Kupujecie pościel i cienka poduszkę? Czy na początek rozek i kocyk wystarczy? Położna mi tez mówiła, żeby mieć taki klin trójkątny pod materac, w razie gdyby małej po karmieniu się nie odbiło, to warto kłaść na boczek z tym klinem. Hm?
Co do zaistniałej sytuacji, dodam tylko od siebie, że szkoda że dziewczyny odeszły, bo miały dużo wiedzy praktycznej, która wydawało mi się chętnie się dzieliły. No ale trudno, życzę Wam szczęśliwego rozwiązania
@M@gda Ciebie podziwiam i dziękuję że mimo wszystko, mimo trudnych chwil, dalej ogarniasz to forum i jesteś z nami. Też kupiłam wózek Adamex Barletta, kolor szaro-szary nie pamiętam jaki to dokładnie rodzaj designu. Czekam aż przyjdzie do sklepu
Witam wszystkie nowe osoby, cieszę się że dolaczacie, z tego forum można się naprawdę dużo dowiedzieć, ułożyć sobie w głowie wiedzę, podpytac
Jeśli chodzi o spiworki i kombinezony, ja już wcześniej wklejalam zdjęcia, że trochę ich mam. Tylko czarna magia jest ubieranie Maluszka pod taki spiwor do wózka....
Miłego dnia kochane
Zabiegane weekendy masz, dobrze, że satysfakcjonujące. Jesli masz siłę to pobawisz się trochę na weselu A przynajmniej zaprezentujesz śliczny brzuszek.
Dla takiego maleńkiego dziecka nie jestem przekonana do poduszek - ktoś ma jakieś argumenty za i przeciw poduszkom?? I kiedy zacząć je stosować?? O klinie trójkątnym nie słyszałam, ale o układaniu na boczku tak, jakbyś taki trójkątny rożek kupiła - pokaż nam