M@gda
Moderatorka
Witam się dziś tak późno gdyż niedziela to jedyny dzień gdzie narzeczony ma wolne wiec korzystamy i wspólnie spędzamy czas. W tygodniu będę napewno ciagle będę zaglądać.
@allime czy mogłabyś mi podać link do ćwiczeń kręgosłupa dolnego odcinka. Ja wieczorami wstać nie mogę tak mnie boli a układam się do spania z 6 razy. Ciagle wstaje przeciągam się i jakoś w końcu idzie się położyć. Tyle ze ja mam problemy z plecami i co pol roku idę na nastawianie. Teraz nie mogę wiec jakoś muszę inaczej sobie pomoc.
@M@gda mimo ze krótko to jestem za Tobą, ja Was długo podczytywałam jak już pisałam nie miałam odwagi wcześniej się odezwać. Teraz postaram się nadrobić. Trochę jestem zniesmaczona tym co się tu działo bo ja jako osoba patrząca na wszystko z boku zastanawiam się czy to grono dorosłych kobiet czy przedszkolaków którym nie podobał się płac zabaw i zebrały swoje zabawki [emoji848] Mnie by było po prostu wstyd zawracać głowę osobie w żałobie. Sama bym to załatwiła. Nikt nie wie jak to ktoś przeżywa i nie życzę nikomu żeby postawił się w takiej sytuacji. Dla mnie M@gda chciała dobrze. Ja straciłam tatę w ostatniej klasie licealnej i wiem co czujesz.
Napewno nie jednej osobie nie będzie się podobać to ze się wtrącam i pisze swoje zdanie ale to jest z cyklu "muszę bo się uduszę". Zero wyobraźni i empatii. Przykro mi bo świetnie się Was czytało. Kupilam cos z polecanych tu sklepów, np. z drogerii bliżej ciebie. Ja rozumiem ze ktoś się zżył i chciał osobny wątek ale można było to inaczej załatwić i po co z tego rezygnować, zawsze była tu miła atmosfera i tutaj tez można było zostać a nie obrażać się na wszystkich [emoji848][emoji15]
@chucherko gratulacje z powodu rocznicy!! Miłego świętowania.
Co do kurtki to mam taka luźna z zeszłego sezonu, trochę krótsza z przodu ale chyba brzuszek wejdzie. A jak nie to będę sweterek gruby zakładać i chustę jakaś.
Miłego dnia dla każdej z Was [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosik, jedna rzecz sprostuje. Tak traf chcial, ze akurat ja otworzylam forum jak byl temat bardziej zamknietego forum i powiedzialam ze napisze do adminki z prosba o osobne zamkniete forum dla najbardziej udzielajacych sie dziewczyn. Tak tez zrobilam, pech chcial, ze zajelo jej to dosc dlugo bo byla na jakichs wakacjach czy cos i widac nadala niefortunna nazwe.
Byl tez zarzut, ze poprosilam zeby dziewczyny zrobily wezsza liste, nie komentujac swoich wyborow na szerszym gronie, bo nikomu nie jest przyjemnie czytac, ze bedzie wykluczony. I nadal za tym obstaje.
Tak jak wdpomnialam, dla mnie wszyscy sa tu mile widziani, ci co beda.chcieli sie tu.opudzielac pomimo watku na fb z bardziej prywatnymi sprawami jak i ci, ktorzy dopiero do nas dolacza.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom