reklama
M@gda
Moderatorka
Przedstawiam.wam mojego orzeszka.
Ma 4 mm i jest ladnie.iejscowiony.
Drugiego lekarz nie znalazl, ale tez jakos nie szukal mocno.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Fanka BB :)
Śliczny orzeszek [emoji7][emoji7][emoji7] aj dzisiaj dziewczyny aż Miło się patrzy i czyta jakie rozradowane i jakie piękne pierwsze zdjęcia pociech (wczorajsze oczywiście też) I jak wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby więcej takich radosnych poranków [emoji4][emoji4][emoji4] nawet nie wiecie jak podnosicie na duchu[emoji10][emoji10][emoji10]Przedstawiam.wam mojego orzeszka.
GratulacjePrzedstawiam.wam mojego orzeszka.
CarlaR
Ja też się strasznie pocę w nocy, a w dzień bym najlepiej w pięciu swetrach chodziła. Szaleństwo.Ja mam inny problem. W nocy poce się jak świnka peppa. Hormony buzuja. Ale w dzień tez inaczej odbieram temperaturę. Wszyscy w bluzach a ja w kurtce i nadal mi zimno
W dodatku śniło mi się dziś, że mnie mąż zdradza z jakąś blondi śliczną. Hahha, mózg wariuje chyba ;D
Ostatnia edycja:
Zinc
M@gda super, gratulacje! [emoji3]Przedstawiam.wam mojego orzeszka.
Ale dzisiaj fajny dzień tu mamy na forum, oby tak dalej, jak najlepiej! [emoji3] [emoji1][emoji175]
CarlaR
jupiiiiiiiiii buziaki od Ciotki mała Kruszynko <3Przedstawiam.wam mojego orzeszka.
Karolcia90
@Millo mi tylko pokazała, że jest i widać, że ładnie bije [emoji6] mierzyła też to bicie, ale wspomniała, że na słuchanie jest jeszcze za wcześnie..
Dziewczyny wizytujące dziś - trzymam kciuki za super wieści [emoji6]. I za betę @gie_er [emoji6].
@Ankuś u mnie jeszcze brzuch się chowa [emoji6] a że ma gdzie to pewnie jeszcze się trochę poukrywa [emoji6].
@MagMag super, że z dzieciątkiem wszystko ok [emoji6]. Odpoczywaj w domku na spokojnie [emoji6].
@Oska305 ani się obejrzysz będziesz już w domu [emoji6]. A wiesz już coś do kiedy planują Cię trzymać?
@M@gda piękny orzeszek [emoji16] drugi się może schował i pokaże później [emoji16] skoro Pan doktor nie szukał zbyt dokładnie [emoji6].
Miłego dnia [emoji6]!
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wizytujące dziś - trzymam kciuki za super wieści [emoji6]. I za betę @gie_er [emoji6].
@Ankuś u mnie jeszcze brzuch się chowa [emoji6] a że ma gdzie to pewnie jeszcze się trochę poukrywa [emoji6].
@MagMag super, że z dzieciątkiem wszystko ok [emoji6]. Odpoczywaj w domku na spokojnie [emoji6].
@Oska305 ani się obejrzysz będziesz już w domu [emoji6]. A wiesz już coś do kiedy planują Cię trzymać?
@M@gda piękny orzeszek [emoji16] drugi się może schował i pokaże później [emoji16] skoro Pan doktor nie szukał zbyt dokładnie [emoji6].
Miłego dnia [emoji6]!
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
GratulacjePrzedstawiam.wam mojego orzeszka.