reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Zinc gratulacje. :)

Oska305, na pewno już niedługo Cię wypuszczą. Mnie trzymali 2 doby. Ja jeszcze krwawię, ale tak może być przez najbliższe tygodnie, bo krwiaczek się powoli opróżnia.

reklama
Przedstawiam.wam mojego orzeszka.
1491984638-aaaaaa.jpeg

Ma 4 mm i jest ladnie.iejscowiony.

Drugiego lekarz nie znalazl, ale tez jakos nie szukal mocno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przedstawiam.wam mojego orzeszka.
1491984638-aaaaaa.jpeg

Ma 4 mm i jest ladnie.iejscowiony.

Drugiego lekarz nie znalazl, ale tez jakos nie szukal mocno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny orzeszek [emoji7][emoji7][emoji7] aj dzisiaj dziewczyny aż Miło się patrzy i czyta jakie rozradowane i jakie piękne pierwsze zdjęcia pociech (wczorajsze oczywiście też) I jak wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby więcej takich radosnych poranków [emoji4][emoji4][emoji4] nawet nie wiecie jak podnosicie na duchu[emoji10][emoji10][emoji10]

Ja mam inny problem. W nocy poce się jak świnka peppa. Hormony buzuja. Ale w dzień tez inaczej odbieram temperaturę. Wszyscy w bluzach a ja w kurtce i nadal mi zimno
Ja też się strasznie pocę w nocy, a w dzień bym najlepiej w pięciu swetrach chodziła. Szaleństwo.

W dodatku śniło mi się dziś, że mnie mąż zdradza z jakąś blondi śliczną. Hahha, mózg wariuje chyba ;D

Ostatnia edycja:
@Millo mi tylko pokazała, że jest i widać, że ładnie bije [emoji6] mierzyła też to bicie, ale wspomniała, że na słuchanie jest jeszcze za wcześnie..

Dziewczyny wizytujące dziś - trzymam kciuki za super wieści [emoji6]. I za betę @gie_er [emoji6].

@Ankuś u mnie jeszcze brzuch się chowa [emoji6] a że ma gdzie to pewnie jeszcze się trochę poukrywa [emoji6].

@MagMag super, że z dzieciątkiem wszystko ok [emoji6]. Odpoczywaj w domku na spokojnie [emoji6].

@Oska305 ani się obejrzysz będziesz już w domu [emoji6]. A wiesz już coś do kiedy planują Cię trzymać?

@M@gda piękny orzeszek [emoji16] drugi się może schował i pokaże później [emoji16] skoro Pan doktor nie szukał zbyt dokładnie [emoji6].

Miłego dnia [emoji6]!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry