reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mam to.samo wszystkie moje spodnie za małe ale mam na to sposób zamiast guzika używam gumki do włosów heheh
Hahahaha świetny pomysł! Spróbuję! [emoji3]

7v8rflw1jd7z9oat.png

MagMag cudownie! Cieszę się! [emoji16]
Dziewczyny a ja właśnie jestem po usg i widziałam swojego określa i nawet serduszko! Jestem taka szczęśliwa, jeszcze godzinę temu bałam się czy w ogóle ciąża się potwierdzi, a tu taka niespodzianka! [emoji3] [emoji16][emoji4]

7v8rflw1jd7z9oat.png

MagMag cudownie! Cieszę się! [emoji16]
Dziewczyny a ja właśnie jestem po usg i widziałam swojego określa i nawet serduszko! Jestem taka szczęśliwa, jeszcze godzinę temu bałam się czy w ogóle ciąża się potwierdzi, a tu taka niespodzianka! [emoji3] [emoji16][emoji4]

7v8rflw1jd7z9oat.png
Super, że juz jest serduszko gratulacje mamusiu

reklama
Hej dziewczynki
Ja też mam problem zmieszczenie się w moje ulubione spodnie i zostały mi tylko albo dresy albo leginsy i jakaś szeroka bluzkę. Az się boje ile w 3 ciąży przytyję ale co się nie robi aby dzidzi było zdrowe.

Jak ja dziś fatalnie się czuje od rana mam takie mdłości że co zjem lub wypiję to masakra jednak to prawda co ciąża to inna miałam iść na bete ale nie dam rady fatalnie sie czuje może jutro się przejdę i się zdecyduje na jakiegoś ginekologa i się umówię

MagMag - super wieść najlepiej w domu
Życzę wszystkim dziewczyna co maja dziś wizyty dobrych wieści

Do góry