Super. Trzymaj tam Niuńka mocno[emoji7]Wychodzę dziś ze szpitala. Serce ładnie bije. Krwiak może się wykrwawiać jeszcze przez parę tygodni. Wizyta za tydzień. Mam być dobrej myśli.
Trzymam za wszystkich kciuki. My też dalej walczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Trzymaj tam Niuńka mocno[emoji7]Wychodzę dziś ze szpitala. Serce ładnie bije. Krwiak może się wykrwawiać jeszcze przez parę tygodni. Wizyta za tydzień. Mam być dobrej myśli.
Trzymam za wszystkich kciuki. My też dalej walczymy
Super [emoji6][emoji6][emoji6] bardzo dobra wiadomość. Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]Wg usg 6t4d a wg miesiączki 6t5d więc wszystko się nawet zgadza [emoji3]
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]MagMag cudownie! Cieszę się! [emoji16]
Dziewczyny a ja właśnie jestem po usg i widziałam swojego określa i nawet serduszko! Jestem taka szczęśliwa, jeszcze godzinę temu bałam się czy w ogóle ciąża się potwierdzi, a tu taka niespodzianka! [emoji3] [emoji16][emoji4]
Super! Gratulacje, wspaniałe wieści z ranaMagMag cudownie! Cieszę się! [emoji16]
Dziewczyny a ja właśnie jestem po usg i widziałam swojego określa i nawet serduszko! Jestem taka szczęśliwa, jeszcze godzinę temu bałam się czy w ogóle ciąża się potwierdzi, a tu taka niespodzianka! [emoji3] [emoji16][emoji4]
Oska a co u Ciebie? Mówią coś lekarze? Kiedy wyjdziesz?Super. Trzymaj tam Niuńka mocno[emoji7]
Myślę, że Cię wypuszczą na święta. Po pierwsze u Ciebie jest dobrze, po drugie w szpitalu nie będzie się nic działo.No u mnie ok. Brzuch trochę boli, ale nie plamie już. Na wizycie powiedziano mi, że wyniki mam w porządku. Mam nadzieję na Święta w domu.
No to dobrze,że plamienia ustały trzymam kciuki za wasNo u mnie ok. Brzuch trochę boli, ale nie plamie już. Na wizycie powiedziano mi, że wyniki mam w porządku. Mam nadzieję na Święta w domu.
Serduszko[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]MagMag cudownie! Cieszę się! [emoji16]