Hahaha daj spokój, dobrze że byłam u niej kilka dni, bo jakbym miała tak cała ciążę to +40 kgBabcie to potrafia gotowac... Pewnie pol na pol [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha daj spokój, dobrze że byłam u niej kilka dni, bo jakbym miała tak cała ciążę to +40 kgBabcie to potrafia gotowac... Pewnie pol na pol [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem szczupła, więc już mi się tak do przodu uwypuklił. Cudnie chyba na zakupy trzeba jechać po jakieś tuniczkiJa jak jestem nago to widzę. Moze dlatego ze jestem bardzo szczupła Ale w ubraniu jeszcze za wiele nie widac
Mam to.samo wszystkie moje spodnie za małe ale mam na to sposób zamiast guzika używam gumki do włosów hehehMi się zrobił trochę brzuszek, mam rano problem w co się ubrać, bo nie chcę żeby było widać [emoji6] w moje ulubione obcisłe jeansy się nie mieszczę - za ciasno w brzuchu...
A jeszcze wedlug starych zalecen karmila by cie za.dwoje albo nawet za troje [emoji14]Hahaha daj spokój, dobrze że byłam u niej kilka dni, bo jakbym miała tak cała ciążę to +40 kg
Robisz podstawowe badania z krwi i moczu?Ja właśnie czekam w laboratorium