reklama
evela.8585
Fanka BB :)
Ja niestety nie zamawiałam nic z tego sklepu,ale przeglądałam jego ofertę jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży,ale wtedy było jeszcze za wcześnie na zakupy dla maluszkadodałam str.do zakładek jak i 50innych hehe ale całkiem o niej zapomniałam.Dziś otworzyłam ich stronę int. i przypomniałam sobie, że już na nią wchodziłam jeśli szukasz ubranek dla maleństwa to ja na Twoim miejscu skusiłabym się na kilka rzeczy stądpoczątkowe rozmiary i tak szybko będą ulegały zmianie na większe więc nawet jak jakość nie będzie rewelacyjna to dziecko i tak nie zniszczyMam pytanie czy któraś z Was zamawiała kiedyś ubranka ze strony szafa-bobasa.pl ?? pytanie o jakość
Lake882
Dziękuje usiłuje zacząć ogarniać to wszystko ale ciężko mi idzie. co do ubranek nie chce żeby były szorstkie bo różne są jakości materiałówJa niestety nie zamawiałam nic z tego sklepu,ale przeglądałam jego ofertę jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży,ale wtedy było jeszcze za wcześnie na zakupy dla maluszkadodałam str.do zakładek jak i 50innych hehe ale całkiem o niej zapomniałam.Dziś otworzyłam ich stronę int. i przypomniałam sobie, że już na nią wchodziłam jeśli szukasz ubranek dla maleństwa to ja na Twoim miejscu skusiłabym się na kilka rzeczy stądpoczątkowe rozmiary i tak szybko będą ulegały zmianie na większe więc nawet jak jakość nie będzie rewelacyjna to dziecko i tak nie zniszczy
evela.8585
Ja dziś dostałam 2 reklamówki ubrań po chrześnicy mojego męża, 13 lat leżały i czekały na naswiększość o dziwo po tylu latach jest w bardzo dobrym stanie,część muszę wsadzić w wanish i wyprać bo zżółkły, szczególnie białe i kremowe, nie wiem, może wanish da radę,jeśli nie to pojdą do kontenera
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nieźle już prawie 1 kg !Hej. Jesteśmy już po wizycie. U mnie plus 3kg , żelazo poszło w górę co mnie cieszy. Dzisiaj 26+1 synuś waży 971g miałam robione ktg serduszko bije jak dzwon.
Lekarz się śmiał że mały akrobata rośnie,bo nóżki ma przez buźka.
Zobacz załącznik 821266 Zobacz załącznik 821267
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gratuluje udanych wizyt i powodzenia tym którzy są przed
Kochana ja miala tez pare co 7lat przelezaly i tez zżółkły wypralam w zwykłym proszku u sa bialutkie ootem przpiore w dzieciecym i bedzie gitJa dziś dostałam 2 reklamówki ubrań po chrześnicy mojego męża, 13 lat leżały i czekały na naswiększość o dziwo po tylu latach jest w bardzo dobrym stanie,część muszę wsadzić w wanish i wyprać bo zżółkły, szczególnie białe i kremowe, nie wiem, może wanish da radę,jeśli nie to pojdą do kontenera
evela.8585
No może i ja najpierw upiorę w zwykłym proszku w 40st.jak nie wystarczy to moze sok z cytryny lub soda oczyszczona, właśnie czytałam,że są skuteczne.Dobrze gdyby sie udało bo niektóre są takie słodkie, że hohohIdę doprowadzić się w miarę do ładu, wybieram się dziś na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia, troszkę stresu,troszkę podekscytowaniaKochana ja miala tez pare co 7lat przelezaly i tez zżółkły wypralam w zwykłym proszku u sa bialutkie ootem przpiore w dzieciecym i bedzie git
reklama
Karolcia90
@Mikado93 współczuję przeżyć z mieszkaniem. Mam nadzieję, że jednak uda się tą kobietę złapać i odzyskacie kasę.. Trzymam kciuki za pomyślne poszukiwanie mieszkania i za obronę . Do ślubu już wszystko przygotowane ?
@gie_er myślisz, że Pola zostanie już tak głową w dół ? Na ostatniej wizycie u nas też dr zwrócił uwagę, że Mała już się ustawiła głową w dół, myślałam że to za wcześnie by o tym mówić . Chociaż od tego czasu już ze 2 razy odniosłam wrażenie, że się całkiem obróciła .
@Marti92 czyli to jednak tylko wydzielina w większej ilości? Podziwiam, że byłaś w stanie jeszcze dziś iść do szkoły. Mam nadzieję, że więcej Cię taka akcja już nie spotka.
Ale dziś się wizyt uzbierało . @Oska305 @padiq @maja1987 powodzenia
@Izabela90 @Maglik super że wizyta udana
@Millo i jak przetrwał leżakowanie?
Ja leżę w łóżku i odpoczywam.. Dopadło mnie przeziębienie więc wypijam morze gorącej herbaty na przemian z sokiem z malin lub cytryną . Mam nadzieję, że organizm mi się szybko przestawi na jesień i więcej żadne przeziębienie mnie nie dopadnie... Ale pogoda jest paskudna.. A tak liczyłam na ładny wrzesień..
@gie_er myślisz, że Pola zostanie już tak głową w dół ? Na ostatniej wizycie u nas też dr zwrócił uwagę, że Mała już się ustawiła głową w dół, myślałam że to za wcześnie by o tym mówić . Chociaż od tego czasu już ze 2 razy odniosłam wrażenie, że się całkiem obróciła .
@Marti92 czyli to jednak tylko wydzielina w większej ilości? Podziwiam, że byłaś w stanie jeszcze dziś iść do szkoły. Mam nadzieję, że więcej Cię taka akcja już nie spotka.
Ale dziś się wizyt uzbierało . @Oska305 @padiq @maja1987 powodzenia
@Izabela90 @Maglik super że wizyta udana
@Millo i jak przetrwał leżakowanie?
Ja leżę w łóżku i odpoczywam.. Dopadło mnie przeziębienie więc wypijam morze gorącej herbaty na przemian z sokiem z malin lub cytryną . Mam nadzieję, że organizm mi się szybko przestawi na jesień i więcej żadne przeziębienie mnie nie dopadnie... Ale pogoda jest paskudna.. A tak liczyłam na ładny wrzesień..