reklama
walczacamama
Fanka BB :)
I którą wybrałaś? Ja się rozglądam jeszcze i jakoś nie mogę się zdecydowaćZapisałam się do szkoły rodzenia, ale się cieszę
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś dostałam 2 reklamówki ubrań po chrześnicy mojego męża, 13 lat leżały i czekały na naswiększość o dziwo po tylu latach jest w bardzo dobrym stanie,część muszę wsadzić w wanish i wyprać bo zżółkły, szczególnie białe i kremowe, nie wiem, może wanish da radę,jeśli nie to pojdą do kontenera
Może spróbuj zamiast vanisha ace do koloru podobno działa cuda i nie odbarwia kolorów
@evela.8585 A moja mama wygotowala ubranka i to pozbylo żółtych plam z ubranek
Tak na szczęście tylko wydzielina. No ja poszłam do szkoły ale byłam zmęczona,ja nadal chce chodzić,ale ten brzuch jak mi twardnieje to mąż mi zabronił i mam leżeć a ha nie chce@Mikado93 współczuję przeżyć z mieszkaniem. Mam nadzieję, że jednak uda się tą kobietę złapać i odzyskacie kasę.. Trzymam kciuki za pomyślne poszukiwanie mieszkania i za obronę . Do ślubu już wszystko przygotowane ?
@gie_er myślisz, że Pola zostanie już tak głową w dół ? Na ostatniej wizycie u nas też dr zwrócił uwagę, że Mała już się ustawiła głową w dół, myślałam że to za wcześnie by o tym mówić . Chociaż od tego czasu już ze 2 razy odniosłam wrażenie, że się całkiem obróciła .
@Marti92 czyli to jednak tylko wydzielina w większej ilości? Podziwiam, że byłaś w stanie jeszcze dziś iść do szkoły. Mam nadzieję, że więcej Cię taka akcja już nie spotka.
Ale dziś się wizyt uzbierało . @Oska305 @padiq @maja1987 powodzenia
@Izabela90 @Maglik super że wizyta udana
@Millo i jak przetrwał leżakowanie?
Ja leżę w łóżku i odpoczywam.. Dopadło mnie przeziębienie więc wypijam morze gorącej herbaty na przemian z sokiem z malin lub cytryną . Mam nadzieję, że organizm mi się szybko przestawi na jesień i więcej żadne przeziębienie mnie nie dopadnie... Ale pogoda jest paskudna.. A tak liczyłam na ładny wrzesień..
evela.8585
Ale w czym wygotowała? w samej wodzie? czy cuś dodawała?@evela.8585 A moja mama wygotowala ubranka i to pozbylo żółtych plam z ubranek
Lake882
Na mnie też czeka przegląd ciuszków po maluchach z rodziny i w sumie od koleżanek i powoli dociera do mnie ze czasu coraz mniejJa dziś dostałam 2 reklamówki ubrań po chrześnicy mojego męża, 13 lat leżały i czekały na naswiększość o dziwo po tylu latach jest w bardzo dobrym stanie,część muszę wsadzić w wanish i wyprać bo zżółkły, szczególnie białe i kremowe, nie wiem, może wanish da radę,jeśli nie to pojdą do kontenera
padiq
Wyniki mam w porządku , poza tą glukozą. Martwiłam się tymi bakteriami w moczu ale niepotrzebnie. W piątek odbieram skierowanie do specjalnej przychodni diabetologicznej dla ciężarówek.
Szyjka w porządku . Serce dzidziusia bije jak dzwon.
Szyjka w porządku . Serce dzidziusia bije jak dzwon.
reklama