reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny ja zaczynałam z lekka nadwagą więc te 3 kg cieszą że nie będzie gorzej chodź jeszcze troszkę zostało. A powiem że wcale sobie nie odmawiam jem to na co mam ochotę, jedynie z 3 latka mam sporo ruchu teraz przedszkole od 2 tygodni więc dziennie pokonuje 4 km spokojnie.

reklama
Dzień dobry Kobitki!
Mało mnie tu ale mam urwanie głowy na budowie. Non stop jeżdżę bo a to płytek zabrakło, klej się skończył, Lustro za małe przyszło, a to graficiarze do Bartka pokoju przyjechali jeszcze mamy dzisiaj urodziny przyjaciela i wszyscy robimy zrzute a ze ja na l4 to przecież załatwię prezent... i latam od rana do wieczora...
Współczuję glukozy, ja robię w przyszłym tygodniu. Wy tak malutka przybieracie a ja już 11 kg ;-) będzie co zrzucać ;-)
Miłego dnia Kochane !

super ,że jesteś zadowolona z wizyty :) ! A pytałaś go o ten wojewódzki ??
W poniedziałek idę do tego z Wojewódzkiego, dzisiaj byłam u Wójtowicza w Galenie bo L4 mi się skończyło [emoji4] ale na pewno przy nim zostanę, zastanawiam się tylko czy nie chodzić też prywatnie do tego ze szpitala.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

O no proszę. A to nie Ty Gaba pisałaś że masz +1 kg na wadze i lekarz Cię skrzyczy? Hihihi ;) Mówiłam że źle nie będzie :*

Odnośnie accardu to ja mam odstawic ale 2 tyg przed porodem, żeby krew nie była taka rzadka. Póki co mam grzecznie brać. :)

Gratuluję Ci tak wspaniałej wizyty :)
No wczoraj było na wadze więcej niż dzisiaj u nich [emoji4] ale dla mnie lepiej [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie kiepski dzień dziś,nie poszłam na zajęcia,zle spałam,brzuch mnie bolał i teraz zreszta ciagle mi się napina i jak skała jest wiec zostałam w łóżku :( ledwo co usmażyłam kotlety z ziemniakami i surówka,płacząc przy tarciu marchewki,bo tak mnie to męczyło i słabo szło :crazy: teraz jem w lozku :( zmęczona i bezsilna się czuje do tych lekarzy tu :/
A ja na wagę tez już wchodzę tylko u położnej,w domu nie ;)
Gratuluje dużych dzieciaczków. Miłego.

reklama
Ja nawet nie mam w domu wagi [emoji23]. Ważę się tylko na wizytach [emoji6] i nie ukrywam, że robię to dość niechętnie.. Kiedyś przeczytałam, że należy się otaczać przedmiotami, które się kocha, nas uszczęśliwiają albo są nam niezbędne w codziennym życiu. Waga mnie już od dobrych paru lat nie uszczęśliwia więc nie ma dla niej miejsca w naszym domu [emoji23]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry