pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja mam happy babyEj ja też bym chciała taką ciążową aplikacje na kom, jaka jest najlepsza wg Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam happy babyEj ja też bym chciała taką ciążową aplikacje na kom, jaka jest najlepsza wg Was?
Ja mam preglife.Ej ja też bym chciała taką ciążową aplikacje na kom, jaka jest najlepsza wg Was?
Ja mam preglife, ale szczerze używam ja by widzieć który to tydzień. Do niczego innegoEj ja też bym chciała taką ciążową aplikacje na kom, jaka jest najlepsza wg Was?
Ja jeszcze sprawdzam ile mi zostało do momentu bezpiecznego rozwiązania [emoji28]Ja mam preglife, ale szczerze używam ja by widzieć który to tydzień. Do niczego innego
To ja dzisiaj zamawiam [emoji23]Gier zobacz mają majtki xxl !!!
ja też ciekawe czy dupa w nie wejdzieTo ja dzisiaj zamawiam [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow[emoji23] [emoji7]Dla podwójnych mamusiek
Bez przesady ;-)ja też [emoji14] ciekawe czy dupa w nie wejdzie
Tej opcji nawet nie odnalazłam [emoji23]Ja jeszcze sprawdzam ile mi zostało do momentu bezpiecznego rozwiązania [emoji28]
Ej ja też bym chciała taką ciążową aplikacje na kom, jaka jest najlepsza wg Was?