eklerkaa
Fanka BB :)
Hahahaha no jak nie lepiej. Bo się moi już dopadli lodówki i starcza przy niej jak sepyPrzez najbliższe 3 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha no jak nie lepiej. Bo się moi już dopadli lodówki i starcza przy niej jak sepyPrzez najbliższe 3 dni
Oj bidulku to uważaj, mam nadzieję, że nie mocno i zaraz przestanie bolećA ja właśnie poparzyłam brzuch patenią :/ Rantem co prawda ale boli jak ÷%£€×¥ Ech, zapomniałam że już sterczy. Nawet mrożonka nie pomaga -.-
Szrama jak u Harrego Pottera xD Tylko nie na czole. Hehehe To ta patelnia której imienia niewolno wymawiać xDOj bidulku to uważaj, mam nadzieję, że nie mocno i zaraz przestanie boleć
Oj biedulka no ja tez mam problem z tym ze brzuszek wystaje i zachaczam nim czesto i wiecznie go w kuchni uciapie jak cos robie hehA ja właśnie poparzyłam brzuch patenią :/ Rantem co prawda ale boli jak ÷%£€×¥ Ech, zapomniałam że już sterczy. Nawet mrożonka nie pomaga -.-
O welasnie mialam to pisacWrzuc do gara ze dwa cale obrane ziemniaki i gotuj, wyciagna nadmiar soli